Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα


Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες, φαινόμενα που μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στη δυτική και βόρεια χώρα και πιθανόν το βράδυ στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά....
περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014. Προδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στην Ήπειρο, από 8 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το βράδυ, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου