Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΦΩΚΙΔΑ… Ξανά μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία λόγω υποψηφιότητας Ιωάννη Ράμμου

Ομαδικές παραιτήσεις στη ΝΟΔΕ, λόγω Ράμμου-«Δεν τις κάνετε δεκτές γιατί δεν είναι επίσημη η ανακοίνωση της υποψηφιότητας», λέει ο ΓΓ της ΝΔ κ. Παπαμιμίκος...
Οργίλη είναι η αντίδραση των τοπικών στελεχών της ΝΔ και ήδη έχουν υποβληθεί περί τις δεκαπέντε παραιτήσεις μελών ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ για την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Ράμμου, καθώς αφενός δεν γίνεται αποδεκτή στην κομματική βάση, ενώ δεν φαίνεται να έχει ευρύτερη κοινωνική συνέναιση.
Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η εξαγγελία του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, να βάλει «νέο» κυρίως ηλικιακά άνθρωπο, κάτι που ενδιαφερόμενοι συνομήλικοι ή κοντά ηλικιακά στον κ. Ράμμο αισθάνονται προδομένοι και ότι εμπαίχθηκαν.
Οι παραιτήσεις έχουν κατατεθεί στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ανθή Ματσάκη, ενώ ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος απαντά «Δεν τις κάνετε δεκτές γιατί δεν είναι επίσημη η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντιπεριφερειάρχη», είπε και ζήτησε να μην γίνουν αποδεκτές μέχρι τη Δευτέρα που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Αντιπεριφερειάρχη.
Ο αντίκτυπος έχει φτάσει στον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχει εισπράξει την οργή που εκδηλώθηκε μετά το πρώτο μούδιασμα από την ανακοίνωση.
Η κ. Ματσάκη μιλώντας στην ΩτΦ τόνισε ότι ο στενός συνεργάτης του κ. Μπακογιάννη,
κ. Βλάχος, της είπε ότι πρέπει να περιμένουν τη Δευτέρα που θα γίνει η οριστική παρουσίαση.
Μετά από όλα, είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε,  ποιος θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στη Λαμία, ως αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου