Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Φωκικός, 2-1 τη Γλυφάδα - Τα σημερινά αποτελέσματα στην Α΄Κατηγορία Φωκίδας

Ιδανικό φινάλε στην Άμφισσα ο Φωκικός, 2-1 τη Γλυφάδα

Ο Αστέρας 1-1 με την Γλυφάδα Δωρίδας...
Δύο αγώνες είχαμε σήμερα για την Α΄κατηγορία της Φθιώτιδας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΩΡΙΔΑΣ 1-1 (0-0)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 5-0 (4-0)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Φωκικός στη φετινή Football League. Η ομάδα της Άμφισσας επιβλήθηκε 2-1 της Γλυφάδας η οποία ξεκίνησε πια τον προγραμματισμό της για την Γ΄Εθνική.
Οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή το φαβορί της αναμέτρησης και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς προηγήθηκαν με τον Θέο. Ο Τζέκος έκανε τη σέντρα και ο άσος του Φωκικού δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ.
Στο 35΄ η Γλυφάδα είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Πολυχρονάκης την τελευταία στιγμή έδιωξε την μπάλα πριν φτάσει στον Παιδάκη για να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία των γηπεδούχων. Στο 62' ο Φωκικός έκανε το 2-0 με τον Άλβαρεζ ενώ η Γλυφάδα μείωσε στο 77' με τον Ταμπάκη.
Φωκικός: Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Αλβάρεζ (90' Ζαχαρόπουλος), Ράντι (72' Λέσση), Φράγκος, Τζέκος, Θέος (71' Γεωργουσόπουλος), Ασίγκμπα
Γλυφάδα: Διαμαντής, Μαρκάκης, Μουστάκης (71΄ Μωρόγιωργος), Διαμαντόπουλος, Τσακύρης, Ζώνας, Χριστόπουλος, Νίκου, Παιδάκης (60' Διγαλάκης), Ραχίμ, Ταμπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου