Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Υπάρχει θέμα με την υποψηφιότητα Μπακογιάννη

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον κ. Μπακογιάννη, ο οποίος ο ίδιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος, αλλά υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα γύρω από την υποψηφιότητά του.....
Ο κ. Γιαννόπουλος δεν κάνει πίσω, παρότι έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή οι πιέσεις και να πληθαίνουν οι μεσολαβητές. Στην έδρα του τη Φθιώτιδα που είναι και η μοναδική περιοχή που η ΝΔ είναι πλειοψηφικό ρεύμα, ο κ. Γιαννόπουλος εξακολουθεί να έχει υπεροχή, ακόμη και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπακογιάννη.
Όσο για τη Βοιωτία και την Εύβοια είναι περιοχές που ήδη έχει διαφανεί ανοικτά η προτίμηση προς τους προς τον κ. Αποστόλου.
Η Φωκίδα και η Ευρυτανία είναι πολύ μικρές περιοχές για να καθορίσουν αποτέλεσμα, αν και διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις, αν η Φωκίδα έχει την τάση να δώσει πλειοψηφία στον κ. Μπακογιάννη ή σε όποιον άλλο εκλεκτό του κ. Σαμαρά και της ΝΔ.
Ο κ. Μπακογιάννης προφανώς θα τα μετρήσει όλα αυτά. Το θέμα είναι, αν δια- πιστώσει ότι το κλίμα δεν είναι καλό, θα παραμείνει ή θα εγκαταλείψει στην μέση τον αγώνα;
Η Ώρα της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου