Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - Πειθαρχικές κυρώσεις (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  συνεδρίασε,  την Τρίτη 04/02/2014  στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας  και  αποφάσισε  και
Επιβάλλει κατά περίπτωση τις παρακάτω πειθαρχικές κυρώσεις:....


Α)        Στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ  ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ,  ΚΑΤΣΙΚΩΣΤΑ Κ.   με Α.Δ. 1201616  επιβάλλει, ποινή αποκλεισμού τριών  (3) αγωνιστικών ημερών από 02/02/2014 και χρηματική ποινή τριάντα (30,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  γ,  σε συνδυασμό με την παράγραφο 2ε του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (Βιαιοπραγία σε αντίπαλο).
 Β)       Στο ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ,   ΜΠΑΚΟΥΛΑ Ι.   με Α.Δ. 1161279  επιβάλλει, ποινή αποκλεισμού τριών  (3) αγωνιστικών ημερών από 02/02/2014 και χρηματική ποινή τριάντα (30,00) ευρώ, βάσει του Άρθρου 10, παρ. 1,  εδαφ.  γ,  σε συνδυασμό με την παράγραφο 2ε του ιδίου άρθρου του  Πειθαρχικού Κώδικα  (Βιαιοπραγία σε αντίπαλο).
Γ)        Στον  πρόεδρο του ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ,  κύριο Αθανάσιο Περδίκη,  για όσα αναφέρει ο Διαιτητής  στο Φύλλο του αγώνα καθώς και ο  παρατηρητής του αγώνα στην έκθεσή του, στον αγώνα  που διεξήχθη 01/02/2014 στο γήπεδο Δεσφίνας μεταξύ των ομάδων     ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ   –   ΑΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ    και τον βαρύνουν, επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο – στον πάγκο – στα αποδυτήρια ή στην άμεση γειτονική περιοχή του αγωνιστικού χώρου,   για τέσσερις (4) αγωνιστικές από 04/02/2014 και την χρηματική ποινή των  (50) ευρώ,  βάσει του άρθρου 12, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Κώδικα  (Αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο – Εξύβριση διαιτητών & παρατηρητή αγώνα).
Δ)        Η Πειθαρχική Επιτροπή,  αφού έλαβε υπόψη τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, τις Προκηρύξεις της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014  καθώς και την με αριθ.  61/31-01-2014 έγγραφη παραίτηση της ομάδας του ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ,  με την οποία γνωστοποιεί ότι αδυνατεί να κατέλθει στον  προγραμματισμένο  αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την ομάδα του ΑΣ Η ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, ομόφωνα αποφάσισε και κατακυρώνει τον  ανωτέρω αγώνα υπέρ του  αναίτιου σωματείου  με τέρματα 3 – 0 και βαθμούς 3 – 0 ενώ από το υπαίτιο σωματείο του ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και 2 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.


Επίσης επιβάλλει στο υπαίτιο σωματείο, χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ . 
 Άρθρο 17, παρ. 2 του ΚΑΠ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε συνδυασμό με τις διατάξεις του  Άρθρου  11, της Προκήρυξης της κατηγορίας αυτής.
Εφόσον η ομάδα του ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ, δεν κατήλθε να αγωνιστεί για 3η φορά μέσα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, θεωρείτε ότι αποχώρησε οικειοθελώς από το εν λόγω Πρωτάθλημα και δεν μπορεί να επανέλθει σ’ αυτό. Υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα, βάσει του άρθρου 36, παράγραφος 1 του Κ.Α.Π.
Τέλος ο ανωτέρω αγώνας προσμετράτε  για την έκτιση ποινών μόνον της  αναίτιας  ομάδας και για όλους του υπόλοιπους αγώνες της αποκλεισθείσας ομάδας τα αποτελέσματα παραμένουν ισχυρά μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος υπέρ των αντίπαλων ομάδων με τέρματα 3 – 0 και τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται κανονικά μόνον για τις αντίπαλες της αποκλεισθείσας ομάδας, βάσει του άρθρου 21. παράγραφοι 2, 4 &  5 του Κ.Α.Π.

·                     Η καταβολή κάθε χρηματικής ποινής γίνεται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την έκδοση  της απόφασης, η οποία και κοινοποιείται εγγράφως στα αθλητικά σωματεία από την ΕΠΣ Φωκίδας ( Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα) .
  

                                   ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         ΤΑ  ΜΕΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                   ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ     ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου