Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σαν πήρα έναν ανήφορο............για την πάνω Σουβάλα. Ή η ......επιτηδευμένα κρυμμένη ντροπή μας!

Στο  νέο    site  του  Λαογραφικού  Συλλόγου  του  χωριού  μας (lispolydrosou.blogspot.gr),αναρτήθηκε μια  φωτογραφία  από  το  δρόμο  που  οδηγεί  στο  εκκλησάκι  του  Αι  Λιά    με  τη  λεζάντα " φωτογραφία  της  ημέρας"....

Παίρνοντας   σαν  αφορμή  το εξαιρετικό  δασικό  τοπίο  που  απεικονίζεται  εκεί    και  βάζοντάς  το  δίπλα      στις  παρακάτω  θλιβερές  εικόνες,   σου  έρχεται   αμέσως  στο  μυαλό  η  λαϊκή  παροιμία  *απ  έξω  κούκλα  και  από  μέσα  πανούκλα*.
Ανηφορίζοντας   λοιπόν στο  δρόμο  προς  την  Πάνω  Σουβάλα  θα  διαπιστώσετε ότι  το  τραγικό  σκουπιδοοδοιπορικό     στο  χωριό  μας  δυστυχώς  και συνεχίζεται  και .... εμπλουτίζεται.
Στροφές  Αι  Στάθη,στροφές  μετά  τον  Αι  Στάθη,στροφές  για  Αι  Λιά,μονοπάτια  που  κατεβαίνουν  παράλληλα  ή  κόβουν  κάθετα  το  δημόσιο  δρόμο,στροφές  προς  την  κάτω  μεριά  της  πάνω  Σουβάλας  αμέσως  μετά  τη  στροφή  του  Αι  Λιά *   η  απόλυτη  βρωμιά,  ο    απόπατος  της  Σουβάλας,η  ατέλειωτη  απαξίωση  του  δασικού  περιβάλλοντος,η   χωρίς  τελειωμό δυστυχία   ενός  όμορφου κατά  τα  άλλα   χωριού, η  επιτηδευμένα  κρυμμένη  ν  τ   ρ  ο  π  ή  μας  .
Πόσο αλήθεια  δύσκολο και  ακατόρθωτο  είναι   να  αντιμετωπιστεί αυτή  η     απαράδεκτη  κατάσταση  ?
Αυτό εξαρτάται  η  δεν  εξαρτάται  από  εμάς  και  μόνο  από  εμάς?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  1η    ΚΑΙ  ΚΑΛΕΣΜΑ*
Την  Άνοιξη,  απ  ότι  πληροφορηθήκαμε,  θα  πάρουν   πρωτοβουλίες  οι  Σύλλογοι  για  ένα  σαρωτικό  σκουπιδομάζεμα.  Μακάρι.
Όσοι  πιστοί  λοιπόν  προσέλθετε.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ*
Όπως  έχουν  ενημερώσει οι  αρμόδιοι  και  γνωστοποίησε  με  ανακοίνωσή  του,  που  μοιράστηκε   σπίτι-  σπίτι  σε  όλο  το  χωριό  τα  Χριστούγεννα,  ο  Σύλλογος  Γυναικών , τα  αδρανή  υλικά  (στρώματα  ,είδη  υγιεινής,παλιά  έπιπλα , ξύλα,ογκώδη πλαστικά  είδη  που  δεν  χωράνε  στους  κάδους  ανακύκλωσης,παλιές  σιδεροκατασκευές  που  για  κάποιους  λόγους  δεν  μαζεύουν  οι  παλιατζήδες),αντί  να  ......κοσμούν   τα  ποτάμια  ,τα  βουνά  και  τίς  ραχούλες, μπορούν να  μεταφέρονται  και  να  συγκεντρώνονται  στον  περιφραγμένο  χώρο  των  παλιών  σφαγείων  απ  όπου  σε  τακτά  χρονικά  διαστήματα  θα  γίνεται    η  αποκομιδή  τους.





ΓΙΩΡΓΟΣ

8 σχόλια:

  1. Βρε....Πολύ ωραία φωτογραφία η τρίτη!
    Αλήθεια αυτές τι καρέκλες είναι ?Από σχολείο από κινηματογράφο η από γραφείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ"
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ
    ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ .......ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    Σ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κακό είναι ότι όλοι γράφουμε κ λέμε αλλά από πράξεις τίποτα όσο για τις καρέκλες στην φωτό τον κινηματογράφο που να τον βρούμε γύρισες πίσω κάμποσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε(γιατί?) 8.32 ....*όσοι πιστοί προσέλθετε*λέμε κάθε φορά, αλλά δυστυχώς και πάντα σε κάθε προσπάθεια είμαστε εκεί οι ίδιοι και οι ίδιοι.........

    Καλημέρα
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πατριώτες μπουχτήσαμε απο κριτική και αμπελοφιλοσοφίες.
    Θα κάνουμε κάτι κάποτε όλοι μαζί ?
    Το γειτονικό Δαδί μας δείχνει το δρόμο.

    "ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ"




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ - ΝΕΟΥΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ - ΦΙΛΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΩ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 2,5 ΩΡΕΣ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κα ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΥΡΙΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ, ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ. ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ - ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΕ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ - ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ), ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΩΣ 60 ΕΤΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ - ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ή ΑΠΛΆ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Η ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΕΩΠΟΝΟΝΟ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ. Η ΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΑΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΦΥΤΑΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΟΣΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ.
    Ο ΗΛΙΟΣ ΕΛΑΜΠΕ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ. ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ :
    https://www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou?notif_t=friend_confirmed

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
    ΣΤΑΘΗΣ ΠΙΠΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..
    .ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟΣ ....ΚΑΠΟΥ...ΚΑΠΟΤΕ.....ΚΑΑΑΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή