Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΑ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ !...

Επιτέλους!  Ονόματα!

    Από αυτό ο blog- (http://epikourositeas.blogspot.gr/)- έχουμε κατ' επανάληψη κατονομάσει τους αναλαμβάνοντες την ευθύνη με την υπογραφή τους.... για πράξεις και ενέργειες οι οποίες είναι αποδεδειγμένα ψευδείς, παράνομες, προκαλούσες το κοινωνικό σύνολο, έως και φαιδρές.  Αναφερόμαστε σε έγγραφα-αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δελφών, καθώς και σε έγγραφα-αποφάσεις/προτάσεις των διαφόρων Υπηρεσιών τουΔήμου.
 Και βεβαίως έχουμε διατυπώσει την άποψη ότι δεν ευθύνεται για τα συμβαίνοντα, γενικά και αόριστα κάποια Υπηρεσία, αλλά οι άνθρωποι οι οποίοι δεσμεύουν με την υπογραφή τους αυτήν την Υπηρεσία.  Δηλαδή ευθύνονται τα πρόσωπα και εκεί θα πρέπει να αναζητηθούν οι όποιες ευθύνες.  Γιατί κάποιοι, ορκίστηκαν και αμοίβονται για αυτό, προκειμένου να υπηρετούν το Κοινωνικό Σύνολο, με μοναδικό γνώμονα, την Νομιμότητα.  Πληρώνονται για αυτό!
   Έχουμε στην διάθεσή μας, μια οκτασέλιδη επιστολή (εξώδικο διαμαρτυρία)  κάποιας εταιρείας, με ημερομηνία 20-12-2013, (5 ημέρες προ των Χριστουγέννων) η οποία πέραν των τραγελαφικών καταστάσεων τις οποίες περιγράφει για το θέμα της, αναφέρει ονόματα, περιστατικά και πράξεις.  Τα περιγραφόμενα έχουν να κάνουν με υπηρεσίες του Δήμου Δελφών και με αυτό το ...χριστουγεννιάτικο δωράκι, η εταιρεία ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση (διάσημος πλέον ο Δήμος Δελφών!...), να την προστατεύσουν.
Επιτέλους αναφέρονται ονόματα!  Και πλέον ο ''καθείς, εφ' ώ ετάχθη''...
Οι εξελίξεις αναμένονται ...επικοδομητικές!
************************************************


2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ. ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΟΥΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡ
    ΑΒΟ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή