Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Με Μέγκο επικεφαλής οι "Πολίτες στο Προσκήνιο"


Ανακοίνωσαν και επίσημα την συμμετοχή τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι «Πολίτες στο Προσκήνιο». Επικεφαλής του ψηφοδελτίου ορίστηκε ο Παναγιώτης Μέγκος......

Στην συνάντηση που έγινε χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του δημαρχείου της Άμφισσας στις 11:00π.μ. τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Πολίτες στο Προσκήνιο» συζήτησαν πάνω στους βασικούς άξονες και στις πολιτικές θέσεις με τις οποίες θα κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Σε μια κλειστή συνάντηση που συμμετείχαν μόνο μέλη της κίνησης, έγιναν παρεμβάσεις και ακούστηκαν απόψεις από αρκετούς, προερχόμενους σχεδόν από όλο τον Δήμο, με τελικό σκοπό να συνταχθεί το τελικό κείμενο της διακήρυξης με την οποία θα πορευθούν προς τις εκλογές.
Ακούστηκαν απόψεις που έχουν να κάνουν με θέματα κεντρικής πολιτικής, κοινωνικά, αυτοδιοικητικά, αλλά και σχετικά με την λειτουργία του Δήμου και την συμμετοχή σε αυτή των πολιτών. Όλα αυτά θα ενσωματωθούν στην διακήρυξη των «Πολιτών στο Προσκήνιο» και θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στην χθεσινή συνάντηση ανακοινώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η συμμετοχή των «Πολιτών στο Προσκήνιο» στις δημοτικές εκλογές με αυτόνομο εκλογικό συνδυασμό. Πέρα από αυτό όμως, που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, σήμερα ορίστηκε και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον εκπρόσωπο της κίνησης στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Παναγιώτη Μέγκο. Η όλη παρουσία του κου. Μέγκου τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και εκτός αυτού για ζητήματα του Δήμου αλλά και η στήριξη και αποδοχή από το σύνολο των μελών των «Πολιτών στο Προσκήνιο» ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή του.
ΠΗΓΗ :http://amfissaface.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου