Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δεν κάνει πίσω ο Γιαννόπουλος και δηλώνει «να ξυπνήσουν αυτοί που κοιμούνται»

Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την «προεκλογική  κούρσα»  έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας και πρώην υφυπουργός της  Ν.Δ. Θανάσης Γιαννόπουλος...
κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Λιβαδειά και έδωσε ραντεβού με τους συνυποψήφιους του στην κάλπη της 18 Μαΐου.
«Έχουμε ένα δρόμο μεγάλο και πιστεύω ότι με την συνεργασία όλων θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γα να πάει μπροστά η Περιφέρεια. Στις 18 Μαΐου, στις κάλπες, εκεί  οι πολίτες ελεύθερα θα εκφράσουν την επιθυμία τους».
Ο κ. Γιαννόπουλος  συναντήθηκε διαδοχικά με τον δήμαρχο Λιβαδειάς Νίκο Παπαγγελή, την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Φανή Παπαθωμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργο Μουλκιώτη καθώς και με τον διοικητή του νοσοκομείου Κωνσταντίνο Ρουσσόπουλο.
Ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής  και εξέφρασε τη στήριξη του στην πρόταση της Περιφέρειας για τον Οργανισμό Κωπαΐδας,  που καταργεί ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Έμφαση έδωσε επίσης στα θέματα της Υλίκης και της ρύπανσης του  Ασωπού.
Ταυτόχρονα εξαπέλυσε αιχμηρά βέλη κατά του επίσημου υποψήφιου της Ν.Δ. Κώστα Μπακογιάννη καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς «να ξυπνήσει», με αφορμή τη δήλωση του ότι η Περιφέρεια Στερεάς είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας.
«Η Στερεά δεν κοιμάται, έχει να δείξει ένα έργο που έγινε και το ομολογεί κάποιος που το 2010 θα ήταν συνυποψήφιος με τον κ. Περγαντά, δεν βλέπω να έχει κοιμηθεί η περιφέρεια ούτε ο κ. Περγαντάς, κάποιοι άλλοι ενδεχομένως έχουν άλλη αίσθηση και θα τους έλεγα καλό είναι να ξυπνήσουν οι ίδιοι» τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος.
gian2Ερωτηθείς για τον αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του «αντάρτη» όπως λένε ορισμένοι, έκανε λόγο για «αστεϊσμούς»  επισημαίνοντας ότι εδώ και ένα χρόνιο είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος και κατά συνέπεια «κάποιοι άλλοι μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι αφού τους επέλεξαν να είναι συνυποψήφιοι μου».
Συνεχίζοντας για το θέμα των χρισμάτων είπε ότι απέναντί του έχει «αρκετούς εκλεκτούς συνυποψήφιους που έχουν πάρει τον κομματικό μανδύα» ωστόσο «τα όποια χρίσματα ή στηρίξεις ανήκουν στο παρελθόν», ενώ ο ίδιος εκτιμά πως «θα υπάρξει ένα καλό  προεκλογικό κλίμα» αλλά και ότι «οι πολίτες πια είναι ελεύθεροι» να αποφασίσουν το τι θέλουν
«Οι πολίτες θα συγκρίνουν, θα κάνουν την κριτική στα πρόσωπα και τους συνδυασμούς και θα αποφασίσουν» τόνισε και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι συνδυασμός του θα αποτελείται «από άτομα καταξιωμένα στην κοινωνία με μεράκι και όρεξη για να δουλέψουν γα τους πολίτες» ενώ κατά την διάρκεια των επαφών του δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο ίδιος δεν προέρχεται από κανένα «τζάκι» αλλά από μια οικογένεια με προσφορά στον άνθρωπο.

siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου