Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-«Έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Σάκης Μπουλάς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν....
"ο Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

8 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

    Σάκης Μπουλάς

    Θ’αναρωτιέστε τι κάνω εγώ εδώ
    σ’αυτούς ανάμεσα μοιάζω παραφωνία.
    Το μόνο σίγουρο που ξέρω θα το πω
    Οι αντιθέσεις πάντα φτιάχνουν αρμονία

    Φέτος χαράξαμε κοινή διαδρομή
    Ότι κι αν κάνουμε θα γίνει με αγάπη,
    Θα ναι μια σύντομη μα όμορφη εκδρομή
    Κι όταν τελειώσει θα χει αφήσει πίσω κάτι.

    Θυμάσαι κάποτε που ήμαστε μικροί
    που με συνάντησες τότε στον Χατζιδάκι,
    έχω γεράσει τόσα χρόνια στη σκηνή
    μα εσύ ξέρεις πως παρέμεινα παιδάκι.

    Ναι το θυμάμαι αμυδρά σαν πιο μικρός
    δίσκοι, τηλεόραση μεγάλη επιτυχία
    ήταν μοιραίο να ναι ο δρόμος μας κοινός
    και ας υπήρχε διαφορά στην ηλικία.

    Απ’το «Αχ Μαρία» ρίξαμε άγκυρα εδώ,
    φτιάξαμε γέφυρα Εξάρχεια με Ταύρο
    κάναμε ίσιο ότι βλέπαμε στραβό
    κι ισορροπήσαμε στο άσπρο και στο μαύρο.

    Ελλάδα οικόπεδο αποικία και παράγκα
    κάποιοι ξεχάσανε ποια είσαι για τα φράγκα
    Κάποιοι ξεχάσανε ποια είσαι για τα φράγκα
    Ελλάδα οικόπεδο αποικία και παράγκα

    Ούτε για πλάκα δεν περνάω απ’τα Εξάρχεια
    φοβάμαι, αγόρασα αμάξι ακριβό.
    Θυμάσαι τότε που με φώναζαν ανάρχα
    ονειρευόμουν ένα μαύρο Ντε σεβό.

    Οι συντροφοί μας έχουν γίνει υπουργοί
    άλλοι τους βρίζουνε κι άλλοι τους βλαστημάνε.
    Βγάλανε φράγκα, κλέψαν, βγάλαν την καλή
    μα από αισθήματα δεν έχουνε να φάνε.

    Κάποιοι σκεφτήκανε πως είμαστε χαζοί
    πως θα μας κάνουν κωπηλάτες σε γαλέρα.
    Δε θα μασήσουμε, αν είμαστε μαζί
    θα καθαρίσουμε να φύγει η χολέρα.

    Ελλάδα οικόπεδο αποικία και παράγκα
    κάποιοι ξεχάσανε ποια είσαι για τα φράγκα
    Κάποιοι ξεχάσανε ποια είσαι για τα φράγκα
    Ελλάδα οικόπεδο αποικία και παράγκα
    Κάποιοι ξεχάσανε ποια είσαι για τα φράγκα
    Ελλάδα οικόπεδο αποικία και παράγκα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΛΛΕΡ *ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ21 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:15 π.μ.

    Ο Κίλλερ

    I am killer..
    Σκοτώνω αξίες,
    Ιδέες και ήθη
    Ανοίγω τον δρόμο
    στη λήθη
    Δολοφονώ τον ύπνο
    των δικαίων
    Και πυρπολώ τα έργα των σπουδαίων

    I am killer..
    Υπηρετώ τη στείρα μετριότητα
    Ότι δεν έχει μνήμη και ταυτότητα
    Υπηρετώ τον οπαδό και τον δειλό
    Τον κολαούζο, τον προδότη, τον φελλό

    I am killer..
    Σκοτώνω κάθε τολμηρή πρωτοπορία
    Υψώνω τείχη στην ιστορία
    Δολοφονώ τα γνήσια ταλέντα
    Ανοίγω δρόμο στη βλακεία με πατέντα

    I am killer..

    Υπηρετώ τη μάζα των ανίδεων
    Την ιδιοτέλεια των επιτήδειων
    Υπηρετώ τον εργοδότη μου τυφλά
    Κι αν πάει κόντρα τον ξεκάνω στα μουγγά

    I am fucking killer

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ-ΜΕΡΟΣ 1ο21 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:22 π.μ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    Διαβάστε την τελευταία του συνέντευξη:
    «Την άλλη φορά θα σου σφίξω το χέρι. Θα µπορώ». Ο Σάκης Μπουλάς, εµφανώς καταβεβληµένος αλλά και µε µια φλόγα στα µάτια, σπορ καπέλο και το αιώνιο σκουλαρίκι.
    Μεσημέρι, στο κέντρο Ακτή Πειραιώς (συμμετέχει στο πρόγραμμα «Γκαγκαντίν» με τους Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη).
    Οχι, η άρνηση της χειραψίας δεν ήταν μια «μπλαζέ πόζα» του καλλιτέχνη - εξάλλου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια - αλλά η συμβουλή του γιατρού του να το αποφεύγει λόγω του κινδύνου των μικροβίων.
    Είναι εξάλλου περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που του διαγνώστηκε καρκίνος και ακολουθεί χημειοθεραπείες και φαρμακευτική αγωγή.
    Και η ίδια ακριβώς αυτή ασθένεια ήταν η αφορμή για να «πεθάνει» την προηγούμενη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, μια ιστοσελίδα ανακοίνωσε τον… θάνατό του και μάλιστα στις εκατοντάδες αναπαραγωγές της «είδησης» έφτασε να αναγράφεται και η ώρα και ημέρα της κηδείας του.
    «Είμαι μια χαρά. Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ενας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: "Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά". Οπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα», δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο Σάκης Μπουλάς και συμπληρώνει:
    «Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».
    Ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση καλλιτέχνη. Ανδρωμένος μέσα στη συλλογικότητα, μεταπήδησε από τα πιο εναλλακτικά στέκια των μέσων της δεκαετίας του '70 ή του '80 (όπως το μουσικό καφενείο «Σούσουρο» που εμφανιζόταν με τον Νικόλα Ασιμο ή το θρυλικό «Αχ Μαρία» στα Εξάρχεια) στην πιο κεντρική σκηνή (βλέπε τηλεόραση και κινηματογράφο). Και έχει χιλιάδες εργατοώρες σε περφόρμανς και λάιβ.
    Οσοι τον ξέρουν λοιπόν λίγο καλύτερα γνώριζαν πως το πρόβλημα της υγείας του δεν θα ήταν εμπόδιο για να διαδράσει και να δουλέψει για το κοινό που του χαρίζει τριάντα και βάλε χρόνια το χειροκρότημα.
    «Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ-ΜΕΡΟΣ 2ο21 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:25 π.μ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    Σήμερα, για να πάει στην Ακτή Πειραιώς όπου εργάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο οδηγεί κάμποσα χιλιόμετρα, αφού μένει στα Μελίσσια.
    Στο κέντρο δεν κάνει σόλο τραγουδιστική εμφάνιση, ενώ και τα επιθεωρησιακά νούμερα που τον είχαμε συνηθίσει για χρόνια με το alter ego του Γιάννη Ζουγανέλη δεν είναι και πολλά. Λέει όμως την Παράβαση και την Εξοδο από τους εμβληματικούς «Αχαρνής» του Σαββόπουλου όπου συμμετείχε το 1976 και με τον Νιόνιο (που τον χαρακτηρίζει δάσκαλο και ιδιοφυή) το «Δεν λες κουβέντα» του Μούτση.
    Λέει και το «Φλασάκι» του (οι στίχοι είναι δικοί του καθώς και σε δεκάδες άλλα τραγούδια όπως το «Μπανάκι μανάκι» και πάντα σε μουσική Μαχαιρίτσα). Στο κομμάτι υπάρχει και ο στίχος «στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν». Και στην δική του περιπέτεια, «ρουλεμάν» είναι οι φίλοι του και ο γιατρός του κ. Κοσμίδης που του συμπαρίστανται όλο αυτόν τον καιρό.
    «Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής».
    Ο Μπουλάς πίνει νερό με ντεπόν λόγω του στρες των ζωντανών του εμφανίσεων. Το πρόγραμμα εξάλλου στην Ακτή Πειραιώς με τον τίτλο «Γκαγκαντίν» (από τίτλο ταινίας με τον Κάρι Γκραντ) διαρκεί τρεισήμισι ώρες και στο σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών συμμετέχουν οι Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη και δεκατρείς μουσικοί.
    «Δεν θέλω πάντως ευνοϊκή μεταχείριση, τους το είπα», μας λέει ο Μπουλάς που συμπράττει ξανά με τον δάσκαλό του Σαββόπουλο έπειτα από χρόνια. Ηταν εξάλλου το μακρινό 1976 που έπαιξε στους «Αχαρνής» του (θυμηθείτε ότι μαζί ήταν και οι Μανώλης Ρασούλης, Νίκος Παπάζογλου, ο Λιούγκος, η Τανάγρη κ.ά.) ενώ ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες τους. «Εχω μια ικανότητα να ρουφάω τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, και με έναν τρόπο ο Διονύσης ήταν δάσκαλος μου, άθελα του, χωρίς να το ξέρει», μας λέει.
    Πηγή: tanea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΗ Η ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.21 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:33 π.μ.

    Ο Σάκης Μπουλάς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Για τον λόγο αυτό διέκοψε και τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν : Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

    Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954, αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την υποκριτική. Παλαιότερα, ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα.

    Μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα 'Ασιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, δημιούργησαν το πρώτο Μουσικό καφενείο στην Ελλάδα με το όνομα "Σούσουρο", χρησιμοποιώντας τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα δρώμενα.

    Παρόμοια δουλειά έγινε αργότερα στο "Αχ Μαρία" στα Εξάρχεια, τη θρυλική σκηνή όπου για δέκα χρόνια λειτούργησε μια παρέα με ανατρεπτικότητα, χιούμορ και αγάπη στη μουσική. Ο Σάκης Μπουλάς μαζί με τους Γιάννης Ζουγανέλη, Ισιδώρα Σιδέρη, Λάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σοφία Βόσσου αλλά και μια ευρύτερη παρέα δημιουργών που κατά καιρούς συμμετείχαν στα προγράμματα του εξαρχειώτικου στεκιού - έγραψαν τη δική τους σελίδα στον αθηναϊκό μουσικό χάρτη από το 1980 μέχρι το 1990.

    Στην μικρή οθόνη, εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές ξεκινώντας από την ΕΡΤ και το Graffity μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Παρουσίασε τηλεπαιχνίδια όπως το «Κάνε ότι κάνω» και αργότερα το 2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα». 'Αλλες γνωστές σειρές που πρωταγωνίστησε ή συμμετείχε είναι: "Κουφώματα" (1988) , Δέκα λεπτά κήρυγμα (2000-2003), Τα Τετράγωνα των Αστέρων (2003), Σαββατογεννημένες (2003-2004), Ας Πρόσεχες (2004-2005), Πενήντα-Πενήντα (2005-2007), 7 Θανάσιμες Πεθερές (2006-2007), Εντιμότατοι κερατάδες (2006-2007), Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας (2007-2008), Φίλα το βάτραχο σου (2007-2009), Μπελάς ΤV (2008-2009), Εργαζόμενη Γυναίκα (2009), Η Οικογένεια βλάπτει (2009-2010) και Πενήντα-Πενήντα (3ος κύκλος) (2010-2011).

    Στον κινηματογράφο, η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1981. Οι ταινίες στις οποίες συμμετείχε ή είχε βασικούς ρόλους είναι: Ο Δράκουλας των Εξαρχείων (1981), Ντελίριο (1983), Η Πόλη ποτέ δεν κοιμάται (1984), Τηλεκανίβαλοι (1987), Πατρίς Ληστεία Οικογένεια (1987), Ας περιμένουν οι γυναίκες (1998), Η Αγάπη είναι ελέφαντας (2000), Λουκουμάδες με Μέλι (2004), Ηθικόν Ακμαιότατον (2005), Το φιλί της ζωής (2007), Μαφιόζοι στο Αιγαίο (2008), Πεθαίνω για σένα (2009), Μια φορά και ένα μωρό (2011).

    Ο Σάκης Μπουλάς ως τραγουδιστής, είχε κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους : Μπουλάς-Ελλάς (1986), Σάκης Μπουλάς (maxi single) "Ali Baba" (μουσική Μιχάλης Ρακιντζής) (1987), "Ας πρόσεχες" (album) (μουσική Μιχάλη Ρακιντζή) (1987), Ζαμανφού (1992), Έκθεση ιδεών" με τον Γιάννη Ζουγανέλη (2000). Ενώ συμμετείχε και σε πολλούς δίσκους άλλων ερμηνευτών όπως στους : Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο του Θ. Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι του Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου κ.α .

    Κατά τη διάρκεια της καριέρας του τραγούδησε σε πολλές μουσικές σκηνές και συναυλίες και συνεργάστηκε για χρόνια με τους Θάνο Μικρούτσικο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Βλάση Μπονάτσο, Διονύση Τσακνή, Μάνο Λοΐζο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα και με τον Διονύση Σαββόπουλο.

    Ως στιχουργός συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες. Έχει γράψει στίχους για τραγούδια για τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθώς και πολλά που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος.


    Πηγή: http://www.skai.gr/news/culture/article/252481/efuge-apo-ti-zoi-o-sakis-boulas/#ixzz2twnLNB2M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ι ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ .... ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ22 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:12 μ.μ.

    Μπαγάσας - 1987


    Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια.
    Θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια,
    να ξαναγίνω καβαλάρης
    και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ,
    για δεν υπήρξα κατεργάρης
    και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ.

    Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;
    Μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω.
    Δεν το πιστεύω να με χλευάζεις
    σαν σε χαζεύω δε χαμπαριάζεις.
    Πρότεινέ μου κάποια λύση
    δε θα σου παρα κοστήσει.

    Και θα σου φτιάχνω τραγουδάκια
    με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.
    Για το χαμένο μου αγώνα
    που τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

    Aφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους.
    Έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπους
    πως να ξεφύγω από τη μοίρα
    κι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ,
    για δεν υπήρξα κατεργάρης
    και θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ.

    Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;
    Κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω.
    κει που κοιμάσαι και αρμενίζεις
    ξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζεις
    κι ότι σου `ρθει κατεβάζεις
    μην θαρρείς πως με ταράζεις.

    Γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκια
    με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.
    Για το χαμένο μου αγώνα
    που τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ23 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:54 μ.μ.


    Η απίστευτη τελευταία πλάκα του Σάκη Μπουλά

    23 Φεβρουαρίου 2014


    Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος, στην παράσταση της Ακτής Πειραιώς το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Μπουλάς, είχε σκαρώσει στους φίλους του, μία ακόμη πλάκα.

    Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε βρεθεί ξανά στο κοιμητήριο, όπου έγινε η κηδεία του, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «50-50». Ωστόσο το επισκέφθηκε πολύ πρόσφατα και είχε προνοήσει να πληρώσει τα έξοδα του τραπεζιού της κηδείας του. Το ανακάλυψαν οι δικοί του άνθρωποι όταν, μετά την ταφή, πήγαν να φάνε την καθιερωμένη ψαρόσουπα.
    Τότε ο μαγαζάτορας, όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος, τους ενημέρωσε για την κίνηση του Σάκη Μπουλά. «Είχε πάει και του είχε ζητήσει να κοστολογίσει το γεύμα της κηδείας για 40-50 άτομα. Πλήρωσε τη …μακαριά, γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το τέλος και θέλοντας να μην επιβαρύνει τους αγαπημένους του και με αυτά τα έξοδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Σαββόπουλος.

    arouraios.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΑΡΟΣ ,ΕΥΘΥΣ ,ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ,ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΣΑΒΟΥΡΑ'' ΤΩΝ MEDIA ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή