Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Χορήγηση Υποτροφίας απο το Ε.Α.Π.

Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας προς το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για την χορήγηση «Υποτροφίας Ευθύμιος Μαστρογιάννης»...


Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή προς τη Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με αφορμή την απονομή υποτροφίας προς τιμή του εκλιπόντα συντοπίτη μας Ευθυμίου Μαστρογιάννη.
            Η συγκεκριμένη υποτροφία έχει την επονομασία «Υποτροφία Ευθυμίου Μαστρογιάννη» και δίνεται στους φοιτητές του Ε.Α.Π. οι οποίοι έχουν καταγωγή από τη Φωκίδα. Για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014 δόθηκε στην Φραγκαποστόλη Ελένη του Κωνσταντίνου δημότισσα Δελφών.
Στην επιστολή της η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει τα παρακάτω:
«Θα ήθελα να σας εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά όταν ενημερώθηκα για τη μεγάλη τιμή την οποία κάνατε στον εκλιπόντα, εκλεκτό, συντοπίτη μας κο Ευθύμιο Μαστρογιάννη, απονέμοντας υποτροφία με την επονομασία «Υποτροφία Ευθυμίου Μαστρογιάννη» για όσους φοιτούν στο Ε.Α.Π. και έχουν καταγωγή από τη Φωκίδα.
            Ενέργειες τέτοιες, δίνουν κίνητρο στους σπουδαστές να δουλέψουν περισσότερο, να μοχθήσουν… γνωρίζοντας ότι οι κόποι τους ανταμείβονται… και αποτελεί αυτό μια ηθική δικαίωση των προσπαθειών τις οποίες κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
            Βέβαια, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει ο τόπος μας, αυτή η υποτροφία αποτελεί πέραν της ηθικής και ουσιαστική βοήθεια, μιας και προσφέρει ένα είδος «ασφάλειας» στο φοιτητή, απαλλάσσοντας τον από δαπάνες σπουδών ενός ολόκληρου έτους.
            Και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, και μακάρι η ενέργειά σας και αυτή σας η πρωτοβουλία να βρει και άλλους άξιους μιμητές!»

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου