Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Αποστόλου: Η Κυριακή των εκλογών να είναι Κυριακή ελπίδας και νίκης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες Δευτέρα στην Άμφισσα ο Βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελος Αποστόλου, μαζί με τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά .
Ο Αποστόλου παρουσίασε τις 5 βασικές προτεραιότητες – δεσμεύσεις του για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:...


1)Μετάβαση από την περιφέρεια της ανεργίας στην περιφέρεια της εργασίας, της επανεκκίνησης της οικονομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης, της αλληλεγγύης.
2)Ανασυγκρότηση στους τρεις τομείς της οικονομίας, πρωτογενής, μεταποίηση, τουρισμός-πολιτισμός, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα της σε προϊόντα και υπηρεσίες.
3)Ενίσχυση των καινοτόμων πολιτικών στην Περιφέρεια με εναλλακτικές και οικολογικές πολιτικές, αποκαθιστώντας το περιβάλλον και προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους.
4)Δημιουργία μιας ανοικτής περιφέρειας, με ταυτότητα, με πόρους και αρμοδιότητες, μια περιφέρεια που θα δίνει τις ίδιες ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού και
5)Διεύρυνση της θεσμικής λειτουργίας εστιάζοντας στην συμμετοχή του πολίτη, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές αποκέντρωσης, δημιουργώντας νέους θεσμούς και δομές στην περιφέρεια.
Στην συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος .
Η Κυριακή των εκλογών να είναι Κυριακή ελπίδας και νίκης είναι το μήνυμα που θέλησε να μεταφέρει ο Αποστόλου στους πολίτες της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου