Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΙΤΕΑ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου Ιτέας ζητεί την αντικατάσταση του συμβούλου κ. Βλάση Αρβανιτά

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών θα συζητηθεί το θέμα

Ο κ. Γ. Δρακάκης έθεσε το θέμα στη συνεδρίαση, όπου ο Δήμαρχος ήταν πλήρως ενημερωμένος ...και τόνισε ότι πρέπει πρώτα να αποφασίσει το Τοπικό Συμβούλιο.
Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με την Διοίκηση του Γηροκομείου Ιτέας, η οποία, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γιώργος Δρακάκης, καταγγέλλει τον εκπρόσωπο του δήμου Βλάση Αρβανιτά και ζητεί την αντικατάστασή του.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Δρακάκης, το πρόβλημα ξεκίνησε με αφορμή μια ανώνυμη αρχικά καταγγελία σε βάρος του Ιδρύματος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αρβανιτάς όντας μέλος της Διοίκησης φέρεται να έχει ταχθεί στο πλευρό αντιδίκου του Γηροκομείου για ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση (απόλυση εργαζομένου).
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορείται ότι αμφισβητεί διαρκώς τον τρόπο διοίκησης του Γηροκομείου και τον τρόπο λειτουργίας του, όπως και φέρεται να αμφισβητεί και τη διαφάνεια της διενέργειας των διαγωνισμών του Ιδρύματος. Ακόμη, καταγγέλλεται ότι κυκλοφορεί ένστολος εντός του Γηροκομείου, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και τρόφιμους με την περιβολή του. Του προσάπτουν δε, ότι διάκειται μεροληπτικά υπέρ της συζύγου του που είναι εργαζόμενη στο Γηροκομείο.
Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του Γηροκομείου με έγγραφό τους προς το Δήμαρχο, ζητούν την αντικατάστασή του από άλλο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας.
Ο Δήμαρχος Νίκος Φουσέκης γνώριζε όσα ανέφερε στην ερώτησή του ο κ. Δρακάκης και τόνισε ότι «είναι όπως τα λέει ο Γιώργος», υποστήριξε όμως ότι υποχρεωτικά το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί και ληφθεί απόφαση πρώτα στο Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας και μετά να πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση.
Η Ώρα της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου