Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πρόγραμμα «Φυτική παραγωγή – Ζωική παραγωγή» για την εγκατάσταση νέων γεωργών

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Φυτική παραγωγή – Ζωική παραγωγή»
 για την εγκατάσταση νέων γεωργών

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κατάρτισης «Φυτική παραγωγή – Ζωική παραγωγή»....
διάρκειας 25 ημερών (συνολικά 150 ώρες) το οποίο πραγματοποιείται από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛ.Γ.Ο.) «ΔΗΜΗΤΡΑ», εποπτευόμενος οργανισμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το οποίο φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.
            Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 11 Νέοι Αγρότες του Νομού Φωκίδας οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο μέτρο 1.1.2. «Εγκατάσταση νέων γεωργών» του άξονα 1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013.
Το πρόγραμμα αφορούσε την Γεωργική Επαγγελματική Κατάρτιση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άμφισσας των νέων αγροτών για την πράξη «Επαγγελματική κατάρτιση Αυτοαπασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα και αφορούσε «Ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).
             
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου