Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  :  
                            
                
Α)              Ο αγώνας της 14ης Αγωνιστικής της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων,  ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006,  να διεξαχθεί ημέρα Σάββατο 08/02/2014 και ώρα  15:30, στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φωκίδας.

Β)   Ο αγώνας της 15ης Αγωνιστικής, της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων,  ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 – ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ,   να διεξαχθεί κανονικά όπως έχει οριστεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας αυτής αλλά με ώρα έναρξης 15:00,  εφόσον δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ που έχει παραιτηθεί του Πρωταθλήματος.



                                                     
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  :    

Α)  Ο αγώνας της 2ης Αγωνιστικής – 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014, μεταξύ των ομάδων ΓΡΑΒΙΑΣ ΟΔ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ, να διεξαχθεί  την  Κυριακή 09/02/2014  στο  γήπεδο  Γραβιάς  με ώρα έναρξης 15:00.     

Β)   Ο αγώνας της  2ης Αγωνιστικής – 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014, μεταξύ των ομάδων ΔΩΡΙΚΟΣ ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ,  θα διεξαχθεί κανονικά όπως έχει οριστεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας αυτής,  αλλά με ώρα έναρξης 15:00,  εφόσον ο προγραμματισμένος στο ίδιο γήπεδο αγώνας της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΟ ΔΩΡΙΕΙΣ – ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ, δεν θα διεξαχθεί λόγω της  παραίτησης του ΑΠΟ Ο ΑΕΤΟΣ.
                                                                       


                                                                                                     

                                                                                                                  ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου