Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βαγ. Αποστόλου για την Περιφέρεια Στερεάς

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ρένα Δούρου θα είναι τελικά η υποψήφια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η έκπληξη είναι ο  υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων...
που  θα είναι o 34χρονος οικονομολόγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.  Για την Περιφέρεια Στερεάς προτείνεται η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Αποστόλου , βουλευτή Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ.
Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν προς έγκριση την Κυριακή, σε ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του Kόμματος.Τις προτάσεις έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, στην αποψινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος, σημειώνοντας την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, «ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού» όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά την ομιλία του.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης γεννήθηκε το 1980 και είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στο New School της Νέας Υόρκης, ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τα οικονομικά. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και έχει διατελέσει συντονιστής του τμήματος οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Β” Αθήνας. Οργανώθηκε στη Νεολαία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1999 και διατέλεσε µέλος της Γραµµατείας του Κεντρικού Συµβουλίου.
Βιογραφικό Βαγγέλη Αποστόλου
Γεννήθηκε στις 28/5/1949 στους Παπάδες Εύβοιας και μένει στη Χαλκίδα .
Εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα . Σπούδασε Δασολογία.
Διετέλεσε βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου την περίοδο 1996-2000. Επανεκλέχθηκε βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012.
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ από το 2004 έως το 2010 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 1998 ως σήμερα. Ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας είχε το συντονισμό των θεμάτων Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του κόμματος και κατόπιν των θεμάτων Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής. Ως ενεργός πολίτης υπερασπίστηκε και ανέδειξε πλήθος περιβαλλοντικών ζητημάτων αλλά και βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου, τους αγρότες, τους εργάτες κι όσους αγωνίστηκαν για να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και τα δικαιώματά τους ενώ παράλληλα με την πλούσια αρθρογραφία του στα  Μέσα Ενημέρωσης   ανέδειξε πολλά ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας .
Κατά τη συνεδρίαση, επίσης, αποφασίστηκε να υποστηριχθούν οι εξής υποψηφιότητες για τις άλλες δώδεκα Περιφέρειες της Χώρας:
– Κεντρική Μακεδονία, η Βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης,  Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
– Δυτική Μακεδονία, ο δημοσιογράφος,  Θόδωρος Καρυπίδης.
– Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, ο πρόεδρος της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας,  Κώστας Μορφίδης.
– Ιόνια Νησιά, ο  Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2010 και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς.
– Πελοπόννησο, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β” Αθηνών, Οδυσσέας Βουδούρης.
– Νότιο Αιγαίο, ο Σταύρος Μπενέτος νυν Δήμαρχος Λειψών.
– Βόρειο Αιγαίο, η δημοσιογράφος  Αγλαΐα Κυρίτση.
– Κεντρική Ελλάδα, ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας
– Δυτική Ελλάδα, ο Βουλευτής Αχαΐας,  Βασίλης Χατζηλάμπρου.
– Θεσσαλία, η Βουλευτής Λαρίσης,  Ηρώ Διώτη.
– Κρήτη, ο Βουλευτής Ηρακλείου,  Μιχάλης Κριτσωτάκης.
– Ήπειρο, η Βουλευτής Άρτης, Όλγα Γεροβασίλη.
altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου