Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δύο συλλήψεις για παράνομη κοπή σαράντα (40) ελαιοδέντρων στην περιοχή της Σκάρφειας Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κοπή σαράντα (40) ελαιόδεντρων από περιβόλι στην περιοχή της Σκάρφειας Φθιώτιδας...

Συνελήφθησαν, χθες (04-02-2014) το απόγευμα στην περιοχή της Σκάρφειας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μώλου, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 38χρονος ημεδαπός, για κοπή σαράντα (40) ελαιόδεντρων από περιβόλι ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι δύο κατηγορούμενοι μετέβησαν εντός του ελαιοπερίβολου, όπου ο 32χρονος προέβη, με την χρήση αλυσοπρίονου, στην κοπή των ανωτέρω δέντρων κατ’ εντολή του 38χρονου, όπου τον ανέμενε σε γεωργικό μηχάνημα ιδιοκτησίας του, στο οποίο είχε προσαρμοστεί ειδική πλατφόρμα, προκειμένου να τοποθετηθούν τα κομμένα δέντρα, πλην όμως αυτοί έγιναν αντιληπτοί από τον 40χρονο, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, συνέλαβαν άμεσα τους δύο δράστες και κατέσχεσαν το αλυσοπρίονο. Η ζημιά που προκλήθηκε σύμφωνα με τον παθόντα, ανέρχεται στο ποσό των (5.000) περίπου ευρώ.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μώλου, ενώ οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου