Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πλαστές πινακίδες "αλά Λιάπη" από διευθυντή σχολείου στην Αράχωβα

Να λοιπόν που ο Μιχάλης Λιάπης δεν ήταν ο μόνος που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες.
Είχε βρει μιμητές και μάλιστα από τα τέλη του 2012, στο Νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην Αράχωβα....

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μία παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας για παράνομη στάθμευση, έφερε στη Βοιωτία μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση παρανομίας.
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, διευθυντής σχολείου (βεβαίως, βεβαίως) στο νομό ( Αράχωβα), είχε παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του πολυτελούς τετρακίνητου που διέθετε, από τις 28 Δεκεμβρίου του 2012 αλλά συνέχιζε να κυκλοφορεί ανενόχλητος με πλαστές πινακίδες.
Όπως όλα δείχνουν οι αποκαλύψεις γύρω από το όνομα του Μιχάλη Λιάπη, δεν πτόησαν τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος συνέχιζε να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τους νόμους, τις αρχές και τους Έλληνες νομοταγείς πολίτες, και κυκλοφορούσε χωρίς φόβο στην πόλη που εργαζόταν και διέμενε.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η «κουτοπονηριά» του σταμάτησε όταν αστυνομικοί βεβαίωσαν παράνομη στάθμευση στο όχημα με τις πλαστές πινακίδες όπου και τελικά τις αφαίρεσαν.
Από τις έρευνες ωστόσο προέκυψε ότι οι τοποθετημένες πινακίδες ήταν πλαστές καθώς ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος είχε αποσύρει τις πραγματικές ένα χρόνο πριν.
Ο διευθυντής συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλαστογραφίας, της ψευδούς δήλωσης και της σωρείας τροχονομικών παραβάσεων.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου