Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 31/03/2014....

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Δελφών, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας &  Βίου Μάθησης  του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, υλοποιεί δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Το Έργο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους.
Τα Εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιούνται στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δελφών και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, νέους, φοιτητές, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής κ.λ.π. με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν διάρκεια 25 ή  50 ώρες, ανάλογα το πρόγραμμα και παρέχονται δωρεάν.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Δελφών παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ( με φωτοτυπία ταυτότητας ) έως τις 31/03/2014 στα κατά τόπους Κ.Ε.Π., στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και στην έδρα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Άμφισσα ,στο ισόγειο του ΚΠΕ Άμφισσας , Ιπποκράτους 3, Τ.Κ. 33100 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 12:00, στα τηλέφωνα: 6977922720, 2265351122, 2265350059 .Για περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους Κ.Ε.Π. στο e- mail του Κέντρου kdvm923@gmail.com  και στο Κ.Δ.Β.Μ  στην Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης & Διασφάλισης Ποιότητας κα Οικονόμου Χρυσαφούλα και Υπεύθυνη Οργάνωσης κα Σπυροπούλου Κατερίνα .



 Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών



Παναγιώτα  Λαΐνη -  Κολλιαλή

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, Η ΜΗΠΩΣ MARKETIG ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η .....ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή