Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δημοπράτηση του έργου "Καθαρισμός τεχνικών έργων Εθνικού - Επαρχιακού δικτύου Π.Ε Φωκίδας

Δημοπρατήθηκε το έργο: «Καθαρισμός τεχνικών έργων του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Φωκίδας» προϋπολογισμού 50.000,00€

Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: ....
«Καθαρισμός τεχνικών έργων του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Φωκίδας» προϋπολογισμού 50.000,00€.
Με το συγκεκριμένο έργο, προβλέπεται να πραγματοποιηθούν καθαρισμοί στα τεχνικά έργα απορροής όμβριων υδάτων σε τμήματα του Επαρχιακού και Εθνικού δικτύου, των οποίων η αρμοδιότητα συντήρησης ανήκει στην Π.Ε. Φωκίδας.
Το μπάζωμα των από φερτά υλικά, σκουπίδια, κ.λ.π είναι η αιτία δημιουργίας  πολλών ζημιών στο οδόστρωμα και τα πρανή των δρόμων. Συνέπεια αυτών είναι το οδόστρωμα να παρουσιάζει καθιζήσεις, νεροφαγώματα με πολλαπλό κόστος αποκατάστασης  αυτών ζημιών.
Τα τμήματα στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις είναι τα εξής:
α) Εθνική Οδός  από Άμφισσα   έως  51.χιλ ( μήκους  20500,00.μ ): Στο τμήμα αυτό του δρόμου προβλέπεται ο καθαρισμός  50 τεχνικών έργων
β) επί της παλαιάς Ε.Ο  από ΠΡΟΦΡΑΓΜΑ έως ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ (μήκους  20.000,00.μ): Συνολικά 24 τεχνικά θέλουν καθαρισμό και 28 μικρά θέλουν καθαρισμό των φρεατίων
γ) επί του επαρχιακού δρόμου (υπ αριθμ 13) από θέση Κουμεντάρι προς Κροκύλειο σε μήκος 10.000.μ : Θα καθαρισθούν δέκα (10) και από Κροκύλειο προς Ζοριάνο – Αλποχώρι  θα καθαρισθούν άλλα πέντε (5)
δ) επί του επαρχιακού δρόμου από Λιδωρίκι  έως  Λευκαδίτι – Συκία – Γέφυρα Νταού – Διασταύρωση με Κονιάκο: Από Λιδορίκι έως Λευκαδίτι (μήκος 10.000,μ)  απαιτείται ο καθαρισμός 9 τεχνικών. Καθαρισμός τεχνικών θα γίνει σε διάφορες χιλιομετρικές θέσεις από το Λευκαδίτη έως τη Συκιά (μήκους  5600.μ) καθώς και από τη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Κονιάκου  προς Γέφυρα Νταού – Συκιά.
ε) επί της  παραλιακής Ε.Ο  από Ερατεινή προς  Αγιο Σπυρίδωνα: Θα γίνει καθαρισμός  πέντε (5) υπαρχόντων τεχνικών
ζ)  επί του επαρχιακού δρόμου από Αμυγδαλιά προς Μηλιά – Στίλια – Ποτιδάνεια – διασταύρωση με παλαιά Ε.Ο Άμφισσας – Λιδορικίου ( μήκος 44.000.μ ): Θα γίνει καθαρισμός 40 υπαρχόντων τεχνικών έργων.
η) επί του παραλίμνιου από διασταύρωση Κονιάκου προς φράγμα: Θα γίνει καθαρισμός  10 υπαρχόντων τεχνικών έργων.
θ) επί του επαρχιακού δρόμου από διασταύρωση  προς Πυρά – Μαυρολιθάρι – Καστριώτισσα ( σε μήκος 10.000.μ): Θα γίνει καθαρισμός  15 υπαρχόντων τεχνικών έργων.
ι) Από διασταύρωση χάνι Φασουλά προς Κάμπο – Παλαιόμυλ: Θα γίνει καθαρισμός  7  υπαρχόντων τεχνικών έργων.
κ) επί του επαρχ δρόμου  από Διασταύρωση προς Δ.Δ.Πανουργιά εως Στρώμη – διασταύρωση προς Γεφυρα Νταού: Θα γίνει καθαρισμός  10   υπαρχόντων τεχνικών έργων.
Επίσης προβλέπεται  ο καθαρισμός και η διαμόρφωση της υπάρχουσας τάφρου  δεξιά και αριστερά  των φρεατίων των τεχνικών,  όπου αυτό απαιτείται,  προκειμένου να οδηγούνται τα όμβρια ύδατα εντός των τεχνικών.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου