Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Άλλος γιατρός στη θέση του κ. Μάουρι;

Μετά από  ενημέρωση του βουλευτή  Φθιώτιδας Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου από τον FM-1 την περασμένη εβδομάδα για την αποχώρηση του γιατρού ...ογκολόγου Ντέϊβιντ Μάουρι από το Νοσοκομείο Λαμίας και την έντονη αντίδραση του συλλόγου  καρκινοπαθών, ο βουλευτής Φθιώτιδας είχε επικοινωνία με τον  υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη  στον οποίο έθεσε το ζήτημα  της διακοπής λειτουργίας  του ογκολογικού ιατρείου με ότι αυτό  συνεπάγεται για την πορεία της υγείας εκατοντάδων  ασθενών καρκινοπαθών.
Ο κ. Μάουρι κατέλαβε οργανική θέση σε  νοσοκομείο της Μακεδονίας  όπως και η σύζυγος του στο ίδιο Νοσοκομείο.
Δυστυχώς είπε ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δεν  υπάρχει δυνατότητα  μετάθεσης του  κ. Μάουρι στη Λαμία γιατί απαιτείται  νομοθετική ρύθμιση, έτσι  καταλήξαμε με τον υπουργό να κινηθούν άμεσα διαδικασίες για την  κάλυψη της θέσης  από επικουρικό γιατρό ώστε να μην μείνει το νοσοκομείο χωρίς οικολόγο ούτε μια ημέρα.
 
Δεν έχουμε λόγο να μην ευχαριστήσουμε τον κ. βουλευτή  αλλά γενικά δεν έχουμε  και πολύ εμπιστοσύνη στις  υποσχέσεις των  πολιτικών τόνισε ο  πρόεδρος του Συλλόγου Παναγής Βάγιας.
Αύριο μάλιστα ο σύλλογος θα επισκεφτεί και τον  νέο διοικητή του Νοσοκομείου προκειμένου  να τεθούν υπόψη του τα  προβλήματα που θα προκύψουν αν  το ιατρείο αυτό μείνει  χωρίς ιατρική κάλυψη.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου