Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Απέρριψε το ενδεχόμενο αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών

"Καμία αναβολή στις αυτοδιοικητικές εκλογές" 
Απέρριψε το ενδεχόμενο αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης....

«Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης,  μιλώντας στο Βήμα Fm και πρόσθεσε ότι «όλα θα γίνουν κανονικά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί».
Αναφορικά με την κατάσταση στην Κεφαλονιά, μετά τον σεισμό που «χτύπησε» το νησί, ο υπουργός σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής, έχουμε καλύψει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις ζήτησης στέγης».
«Ένα πλοίο έρχεται για να καλύψουμε ό,τι άλλο τυχόν ζητηθεί. Από εκεί και πέρα, και με τις ξενοδοχειακές μονάδες ελέγχουμε να καλύψουμε όποια ζήτηση υπάρχει. Έχουν εγκριθεί και κονδύλια για τις πρώτες ανάγκες των σεισμοπλήκτων, αυτά τα χρήματα που δίνονται πάντα σε όσους έχει καταστραφεί η οικοσκευή τους και θα μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο που έγινε στις πρόσφατες πλημμύρες στη Ρόδο και την Κάλυμνο» υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών και τόνισε:
«Θα υποβληθεί μια υπεύθυνη δήλωση μόνο, χωρίς δικαιολογητικά και ο έλεγχος θα γίνει μετά, για να μπορέσουν και οι άνθρωποι που έχουν τώρα ανάγκη τα χρήματα να λειτουργήσουν. Υπάρχουν και οι ανακοινώσεις των υπουργείων για την τρίμηνη αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και φορολογικών υποχρεώσεων, δόσεων ή άλλων καταβολών και σήμερα γίνεται μια σύσκεψη της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών για να εξεταστεί κάποιο πακέτο ή τρόπος με τον οποίο θα βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου