Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη η σύζυγος του Γιακουμάτου

Για παράβαση που, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά απόκρυψη ποσού ύψους 24.000 ευρώ συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου,...
μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η Oικονομική Aστυνομία στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» που διατηρούν στον Ψυχικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθησαν ο αδερφός του κ. Γιακουμάτου, ο λογιστής του ιδρύματος και η υπεύθυνη λειτουργίας του κέντρου, ενώ ο βουλευτής δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι πρόκειται για παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και διευκρίνισε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι σύζυγός του είναι πρόεδρος.

«Εις βάρος μου δεν υπάρχει καμία κατηγορία. Όσον αφορά στον αδερφό μου πρόκειται για πλημμέλημα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα είναι νόμιμα και δεν υφίσταται παράβαση. Η σύζυγος μου ήταν απλά πρόεδρος. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση», διευκρίνισε.

Ο οίκος ευγηρίας στο Ψυχικό
Ο οίκος ευγηρίας στο Ψυχικό




Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: κρατούνται σε εκέλεση παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναίκες 54 ετών για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. 

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος-Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου