Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Bike Odyssey 2014

Bike Odyssey 2014 !

Το Bike Odyssey 2013 μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά ήδη βάζουμε πλώρη το "Bike Odyssey 2014"
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και σύντομα θα ανακοινωθούν τα πρώτα στοιχεία για τον αγώνα που αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός.
Το Bike Odyssey 2014 θα περιέχει νέες διαδρομές, περισσότερα βουνά, περάσματα από ακόμη πιο πολλά, πανέμορφα χωριά της ορεινής Ελλάδας.

Οι εγγραφές άνοιξαν!

Βρείτε τον συναθλητή σας και πάρτε μέρος στο πιο συναρπαστικό αγώνα MTB για το 2014!
>Online Εγγραφες για τον 8ήμερο αγώνα
Ημερομηνίες εγγραφών για το 2014 : 1 Δεκέμβρη  2013 - 15 Ιανουαρίου 2014

Αν έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας μέχρι τη 15η Ιανουαρίου 2014 μπορείτε να καταβάλετε το αντίτιμο που έχει ανακοινωθεί.

Οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν για τον τριήμερο αγώνα!
 Αμφίκλεια
Πανέμορφη κωμόπολη που ανήκει στο νομό Φθιώτιδος. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους  Παρνασσού και μπροστά της απλώνεται η κοιλάδα του ποταμού Κηφισού. Αξιόλογη είναι αρχιτεκτονική της σημερινής Αμφίκλειας (θεωρείται διατηρητέος οικισμός), με παραδοσιακά καλντερίμια, εκκλησίες, βρύσες και πλατείες. Από τα ψηλότερα σημεία της Αμφίκλειας θα απολαύσουμε τη θέα απέναντι στο όρος Καλλίδρομο.
Διατηρεί όλα τα ρουμελιώτικα έθιμα όπως τους λάκκους το Πάσχα, τη γιορτή της Αναλήψεως (γιορτή των κτηνοτρόφων), τα παραδοσιακά Χριστούγεννα, το τέταρτο όνομα και άλλα ήθη και έθιμα. Αξιοσημείωτες είναι και οι Απόκριες στην Αμφίκλεια, με το άναμμα τέραστιων φωτιών (Χέη) και την παρέλαση μασκαράδων. Μοναδική πανελλαδικά είναι και η γιορτή του ψωμιού.


Συνολική απόσταση: 54.5 χλμ.
 Υψομετρικές: 1968 μ.

7etap-diadromi

H διοργάνωση
www.bikeodyssey.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου