Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα στις περιοχές της Αράχοβας Βοιωτίας και της Θήβας για κατοχή - διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα στις περιοχές της Θήβας και της Αράχοβας Βοιωτίας, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων και ερευνών που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών...

Τέσσερις (4) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή - διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (02-01-2014) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Θήβας και της Αράχοβας Βοιωτίας, συνολικά οκτώ (8) άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή - διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες αργά το απόγευμα στη Θήβα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με προμήθεια ποσοτήτων ηρωίνης και περεταίρω διάθεσή τους σε χρήστες της περιοχής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών διενήργησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε τρεις ημεδαπούς ROMA, οι οποίοι μόλις είχαν αποβιβαστεί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στους ανωτέρω ημεδαπούς (26χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 44 και 26 ετών), βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή της 26χρονης, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης (άκοπη και σε βραχώδη μορφή), μεικτού βάρους (4,2) γραμμαρίων.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σήμερα οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.
Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, επίσης στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,8) γραμμαρίου.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Αράχοβα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνση Βοιωτίας, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 26, 25 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1) γραμμαρίου.
Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου