Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Αντινομάρχη και 20 νομαρχιακούς συμβούλους για την «Ευρυτανία ΑΕ»!

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι η πολύχρονη ανάκριση για την «Ευρυτανία ΑΕ» με την επιβολή περιοριστικών όρων εξόδου από τη χώρα στον  αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κοντογεώργο και σε 20 πρώην Νομαρχιακούς  Συμβούλους....

Οι παραπάνω ήταν  εγκαλούμενοι από τον Ανακριτή  για την δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν το 2008 για την εξυγίανση της Αναπτυξιακής «Ευρυτανία ΑΕ» ύψους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ και  κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και πρόκληση οικονομικής ζημίας στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι περιοριστικοί όροι θα ισχύουν μέχρι να ληφθεί τελεσίδικη απόφαση από το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών Λαμίας,  αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη.
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ευρυτανικά Νέα» η ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα   για επιβολή περιοριστικών όρων προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Ευρυτανίαςκαι όχι μόνο. Νομικοί κύκλοι θεωρούν ιδιαίτερα σοβαρή την υπόθεση που άπτεται θεμάτων σχετικά με την αδιαφανή λειτουργία και παρατυπιών των Αναπτυξιακών εταιρειών της Περιφέρειας. Προς το παρόν πάντως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τηρεί σιγή ιχθύος….
altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου