Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γ΄Εθνική: Νίκη για τη Λαμία και το Δομοκό

Με τον καλύτερο τρόπο για τις εκπροσώπους της Φθιώτιδας, ολοκληρώθηκε η 11ηαγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής....

Αμφότερες απέσπασαν θετικά αποτελέσματα, με τη μεν Λαμία να έχει ένα εύκολο απόγευμα εντός έδρας με την Καρδίτσα και τον Δομοκό να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό εκτός έδρας, σε ένα αγχωτικό ματς απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας.  
ΛΑΜΙΑ
Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο…
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Λαμίας, που ξεπέρασε ένα ακόμα εμπόδιο και σημείωσε μια ακόμα νίκη. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Καρδίτσας και έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους.
Η πρώτη τους καλή στιγμή ήταν στο 16΄μετά τον ωραίο συνδυασμό Διαμαντίδη, Κιπτίου και Ζλατκόφσκι, ενώ ο ΑΟΚ απάντησε ένα λεπτό μετά με φάουλ που εκτέλεσε ο Τσέλιος, αλλά μπλόκαρε ωραία οΦιρινίδης.
IMG_6573
Ο συνήθης ύποπτος σκόρερ της Λαμίας, Κόλεφ, με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0στο 18΄. Στο 33΄ η ωραία ατομική προσπάθεια για τη Λαμία με τον Ζλατκόφσκι, δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.
Δύο λεπτά, όμως, αργότερα ο Διαμαντίδης έκανε το ένα δύο με τον Κόλεφ και ο επιθετικός της Λαμίας μόνος του στην περιοχή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο νωθρά, αν και ο ΑΟΚ στο 49΄είχε καλή ευκαιρία με τονΠαππά, που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων, αλλά υποδείχτηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης ως οφσάιντ!
Η Καρδίτσα πίεσε, θέλοντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βασίστηκε σε μερικές στημένες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει καμία σε γκολ.
IMG_6571
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πας Λαμία: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας, Κουτρομάνος, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κιπτίου
ΑΟ Καρδίτσας: Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καραγιώργος, Κωνσταντινίδης, Καβαλάρης, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης, Τζοβάρας
Τελικά αποτελέσματα:
Τρίκαλα – Μακρoχώρι 0-1
Λαμία – Α.Ο. Καρδίτσα 2-0
Δωτιέας Αγιάς – Λευκάδια 0-1
Χαλκίδα – Κύμη 1-2
Νάουσα – Πυργετός 6-1
Μαχ. Τερψιθέας – Αχιλ. Δομοκού 2-3
Αμπελωνιακός – Αχιλ. Νεοκαισάρειας 1-2 (Σάββατο)
Ρεπό: Ρήγας Φεραίος
Βαθμολογία:
Λαμία 25
Κύμη 24
Μακροχώρι 22
Λευκάδια 21
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 17
Τρίκαλα 17
Δωτιέας Αγιάς 16
Νάουσα 15
Αχιλλέας Δομοκού 11
Μαχητής Τερψιθέας 11
ΑΟ Καρδίτσας 10
Ρήγας Φεραίος 9
Χαλκίδα 8
Αμπελωνιακός 5
Πυργετός 0
scouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου