Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ξέφυγε του Κεδίκογλου η λέξη "αποστασία" και θα ξεροκατάπινε ο Σαμαράς

"Μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επικριτική δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου....

Πιο αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανεφέρθηκε χθες επικριτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο Πάνος Σκουρλέτης απηύθυνε «πρόσκληση σε αποστασία». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με τη σειρά του ότι «μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται και παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν κάποιος κυβερνητικός βουλευτής καταψηφίσει τον νόμο για τα ακίνητα και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η αποχώρησή του θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο που θα προστρέξει.

Τελικά, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σοφός ο λαός που λέει πως «δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χθες, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στην εφημερίδα Real News, είχε δηλώσει ότι, "το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…".
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου