Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χαλάει την «πιάτσα»…

Το «Έθνος της Κυριακής» την περασμένη εβδομάδα είχε αναφορά “σε έναν βουλευτή (ο οποίος δεν μιλάει γι΄ αυτό) που δίνει 300 ευρώ το μήνα στο δημοτικό σχολείο της Ίμβρου” χωρίς να αναφέρει το όνομά του....

Την περασμένη Κυριακή στη στήλη με τα παραπολιτικά αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς ο οποίος μάλιστα προσφέρει το μισθό του (ως βιομηχανικός εργάτης που είναι) στη «Φλόγα» και το ποσό από τις συμμετοχές του στις επιτροπές της Βουλής στη «Στροφή» ενώ δεν έχει δεχθεί το βουλευτικό αυτοκίνητο, τους δύο αστυνομικούς που δικαιούται τους έχει παραχωρήσει στο Α.Σ. Αλιάρτου και δεν έχει προσλάβει μετακλητούς επιστημονικούς συνεργάτες.
Και όλα αυτά την στιγμή που σε άλλους βουλευτές δεν τους αρκούν τα 6.000 ευρώ το μήνα και κάνουν «το σκ@το παξιμάδι», όπως λένε με πρόσφατο παράδειγμα τα όσα είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζαμτζής ότι δηλαδή οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ…το τους για να ζήσουν».

stathethhttp://viotianet.gr

14 σχόλια:

  1. Παρακαλούμε να έχομεν την άποψην του Κου Νικολάου Μαλλισιώβα επι των προαναφερομένων για τον Κο Σταθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βεβαια θα τοποθετηθω. τον εχω παρακολουθησει και σε τηλεοπτικες του συνεντευξεις. ΜΑΚΑΡΙ να ηταν ετσι ολοι οι βολευτες ολων των παραταξεων. θεωρω οτι ειναι υποδειγμα η συμπεριφορα του και η σταση του. ετσι πρεπει να ειναι ο βουλευτης και οχι να ψηφιζει μνημονια, να αποκαλει τα ιμια "καρντακ", τους πομακους της θρακης "τουρκους μουσουλμανους", να επλεκεται στην siemens η να μιλαει για συνωστισμο στην σμυρνη. Νικολαος Μαλλισιωβας ο Μεγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πολύ Kε *Μέγα* Νικόλαε Μαλλισιώβα.
    Μας εντυπωσιάζει η επιστημονική .πολιτική και κοινωνική σας κατάρτιση και εξειδίκευση
    επι παντός επιστητού που απασχολεί την Ελληνικήν καθαρόαιμον φυλήν μας
    απηλλαγμένην απο καθε είδους μιάσματα..... και *ξανά προς την δόξαν τραβούσα* ,καθώς και τα εφυέστατα σχόλιά σας σε αναρτήσεις αυτού του blog.
    Ζήτω η Ελλάς ,ζήτω το Έθνος!!!!!!



    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ" Εσείς που είστε ενημερωμένος για όλα τα θέματα και επειδή μας ερωτούσε ένας καλός φίλος, μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιός και γιατί είπε τη φράση "Βρέ δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα"?
    Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΠΟ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ).............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO " ΠΟΠΟ"" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΠΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ Κ....Σ).ΘΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ....
    ΤΟ ΠΩ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ "ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ¨ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ .....* ΜΕΓΑ* ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ
    ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ Ω Μ Ε Γ Α .
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ!

    ΧΑΙΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ............ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΙ ΜΕΣΑ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ) - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με μπερδευεις λογω αγχους.γνωριζω καλα ορθογραφια αλλα απο την αλλη δεν κοροιδευω καποιον που δεν τα παει καλα.γιατι σε μια απαντηση καπου πιο πισω,ενας φιλος συνομιλητης εγραψε την λεξη περιθωριο ως περιθοριο.δεν τον προσεβαλλα.εσυ σε καποιον αλλον φιλο ομως,του την ειπες κατα το κοινον,μιας και ηταν φιλα προσκειμενος σε μενα.νευρα,οπως σωστα εγραψες καποιος;ποιος ξερει;ειμαι σε γαμο οπως εγραψα αλλα δεν αντεξα να μην απαντησω.παλι ομως αντι απαντησης,διαβαζω ειρωνεια και χαχαχουχα.ειπαμε,ελλειψη επιχειρηματων.οσο για την φραση για το ποιον χεζει ποιον,θα σου απαντησω εαν μου απαντησεις τι σημαινει το ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''. Νικολαος Μαλλισιωβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΑ ....ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΜΑΛΑΜΩ ΠΡΩΤΗ!!!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΕΣ...ΑΛΛΑΞΕ!
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ*ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ..ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ.........
    Υ.Γ ΜΩΡΕ ΤΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο 3.46 ?ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ......

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ...
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕ Ε ΜΕΓΑΛΕ......

    Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΑ


    Σαν δεν είχε τι να φάει
    μία αλεπού πονηρεμένη
    αποφάσισε να πάει
    και καλόγρια να γένει.

    Τρεις κοκόροι που δεν έχουν
    στο κεφάλι λίγη γνώση
    την πιστεύουνε και τρέχουν
    την ευχή τους να τους δώσει.

    Μπαίνουν μέσα στο κελί της
    τους ξομολογά εκείνη
    και κουνεί την κεφαλή της
    και συγχώρηση τους δίνει.

    Και χωρίς να χάσει ώρα
    καθώς ήταν πεινασμένη
    τους αρπάζει – κι είναι τώρα
    και οι τρεις συγχωρεμένοι.

    Και η αλεπού τους κλαίει,
    τους μοιρολογά και λέει:
    Έτσι της παθαίνουν όσοι
    έχουνε κοκόρου γνώση!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ν Μ
    Η ΧΑ καποτε ηταν στο 0.00000000000% τοτε ησουν Χ.Α ???...χμμμμ επειδη μαλλον δεν ησουν μπορεις να μας πεις αν ησουν στο "παλιο πασοκ" ή στην δεξια του κωστακη???
    Σ .Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε σεις χαιρεσται με το τιποτα και με αηδιες.ενα δυο ατομα ειστε που ναι μεν λετε συκοφαντικα,υβριστικα και δυσφημιστικα σχολια δεν θα περνουν αλλα στην ειρωνεια και στον χλευασμο ειστε πρωτοι.μου την εφερε λεει ο αλλος και χαιρεται.κρυαδα σαν του παρνασσου την θερμοκρασια.λες και ειπε τιποτα σοβαρο..οσο για την μαλαμω,να σου πω οτι εισαι εσυ και μαλιστα αυτη που βγηκε στην ανιτα καποια στιγμη,δεν θελω τις ευχες σου.ασε τις αντιγραφες και πες κατι δικο σου γιατι ακους αλεπου και τρεχεις.που να εβρισκες και κανενα λυκο μπροστα.καποτε ψηφιζα ΕΛΛΑΣ στο λευκο ψηφοδελτιο,εσυ δεν μας ειπες σε ποιον ησουν προσκυνημενος.στον φον αντωνακη του ζαπειου 1,2,3... στον αμερικανοεβραιο ''μακετο'' ή στους παλιους τραγους της κοκκινης προδοτικης πλευρας που συμφιλιωθηκαν με τους ναζι και αντεδρασαν οταν επιτεθηκε ο χιτλερ στην μαμα ρωσια.ρωτατε χαζα πραγματα και σας καταλαβαινω γιατι απο οσα εχω πει δεν απαντατε τιποτα,ελλειψη επιχειρηματων.κανονιστε λοιπον μια συναντηση να τα πουμε απο κοντα και να καταθεσουμε τις αποψεις μας;κανονιστε συναντηση ρε παιδια να γνωριστουμε και μην μου πειτε οτι απειλω και βλακειες και αλλα χαζα.συναντηση και μαλιστα με ακροατηριο ζηταω να δω ποιος εχει την σωστη αποψη τεκμηριωνοντας τις θεσεις τους. Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΣ.
    ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΕΞΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ).
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
    ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΛΙΓΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε – αν και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα δεν σχολιάσατε- , και λογικό είναι να σταματήσει εδώ.
    Ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή