Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σάλος από το βίντεο του Μιχαλολιάκου: "Ο Μητροπολίτης Σπάρτης έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο να μας ψηφίσει"

Σε βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραδέχεται ότι δεν πιστεύει σε εκλογές "μην παριστάνω και τον δημοκράτη"
- Για τους Εβραίους λέει: Δεν τα βάζω με αυτούς, τους φρόντισαν και τους καθάρισαν άλλοι
- Χαρακτηρίζει τους Έλληνες "ζώα" που επί 37 χρόνια ψηφίζανε τους ίδιους
- Αποκαλεί "σκατιάρη" τον Άνθιμο
- Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποθεώνει τον Μητροπολίτη Κονίτσης χαρακτηρίζοντάς τον λεβέντη...


Βίντεο με αξιολογήσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για τους ιεράρχες, που στηρίζουν, ακόμη και υλικά, τη Χρυσή Αυγή, περιλαμβάνεται στο υλικό, που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος, που ακούγεται να δηλώνει ότι δεν πιστεύει σε εκλογές, «μην παριστάνω και τον δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι», εμφανίζεται σε βίντεο να ενημερώνει για το ποιοι μητροπολίτες «αξίζουν» και στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή.

Κατά την αξιολόγηση του κ. Μιχαλολιάκου, όπως έχει αποτυπωθεί στο σχετικό βίντεο, που εξετάζουν οι δικαστικές λειτουργοί:

«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο Άνθιμος: Μεγάλος πολιτικάντης.



Real.gr ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ3 από realmedialive
Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος. Ο Σπάρτης: Είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός, αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του, είναι ο Καλαβρύτων... Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρετε είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας, όποτε είμαστε... Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους, θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

Σε άλλο βίντεο ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορούμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης εμφανίζεται αναφερόμενος «στους Εβραίους» να επισημαίνει «δεν τα βάζω με τους φτωχούς, με τον φτωχό Εβραίο... φροντίσανε άλλοι και τους καθαρίσανε και τελειώσαμε να πούμε... Από εδώ τουλάχιστον, από την Ελλάδα».

Όπως φέρεται να αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής:

«...Όχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και τον δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτόν τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε... Τι το καλύτερο θα ήταν γι αυτούς; Μια προβοκάτσια: Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε, λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε».

Και συνεχίζει αναφερόμενος «στον όχλο», τον οποίο διαχωρίζει από τους εθνικιστές: «Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα, τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτήν τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ, που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω.

Επί 37 χρόνια σα ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα. Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για 6,7,8 μήνες, 9 για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Τον Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το «ευχαριστούμε» στους Αμερικάνους. Έτσι, λοιπόν, δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά...».

newsit

15 σχόλια:

  1. Και δια να σχηματίσομεν ολοκληρωμένην άποψην , παρακαλούμε για την θέσην του Κου Μαλλισιώβα και επι αυτού του καυτού θέματος της επικαιρότητας που μόλις προέκυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ! τι να απαντησω τωρα; στριμωχτικα. χαχαχα! αστειακι. βεβαια και θα απαντησω. η απαντηση ευκολη και πολυ συντομη. συμφωνω με τα οσα λεει ο μιχαλολιακος και απορω με το που βρισκει καποιος καποια ενσταση. συμφωνω! για πες μου και εσυ φιλτατε ανωνυμε,την γνωμη σου σχετικα με το οτι το συγκεκριμενο πολιτικο κομμα και ο αρχηγος του, ειναι οι μονοι που ζητουν την καταργηση του καπτυστου νομου περι ευθυνης υπουργων,την αμεση διακοπη της χρηματοδοτησης των κομματων και την διενεργεια δημοψηφισματων. πως γινεται ρε φιλτατε να τα ζητουν αυτα οι κακοι, φασιστες, οι εχοντες σκοπο να καταλυσουν το πολιτευμα μας και να σιωπουν και να μην τα ακουμπουν οι καλοι,σωστοι και δημοκρατες υπερασπιστες του πολιτευματος που ανηκουν στο συνταγματικο τοξο; υγ:εχεις μιαμιση ημερα να σκεφτεις με ηρεμια και να απαντησεις. αυριο το απογευματακι θα ξαναμπω να τα ξαναπουμε. Νικολαος Μαλλισιωβας ο Μεγας.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον φίλε μου δεν διαβάζεις άλλα έντυπα φαίνεται.
      Είναι και αλλοι που το ζητάνε αυτό και με καλή προσπάθεια θα τα καταφέρεις να τους μάθεις.
      Αλήθεια ο Μιχαλολιάκος γιατι είναι μέσα???
      Τα όπλα που έχουν βρεί ήταν αλήθεια για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις?
      Και για να το ξεκαθαρίσουμε είμαι εναντίον όλων όσων έχουν κυβερνήσει την Ελλάδα μέχρι τώρα με εκλογές ...ή χωρίς εκλογές και φυσικά εναντίον των μνημονιακών.
      Σου αφήνω περιθόριο να σκεφτείς 1 εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΠΕ.... ΜΕΡΟΣ 1ο14 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:16 μ.μ.


    Περίανδρος: Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου που ο αρχηγός της Χ.Α. έδωσε εντολή να «καθαρίσουν»

    Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής πριν η οργάνωση γίνει δημοφιλής. Ο λόγος για τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο γνωστό και ως «Περίανδρο», ο οποίος καταδικάσθηκε για την δολοφονική επίθεση το 1998 σε βάρος του αριστερού φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και από τότε αποτελεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για την ακροδεξιά οργάνωση
    Ο Περίανδρος, ο οποίος υπήρξε δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου κατηγορήθηκε το 1998 για την δολοφονική εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη τον Ιούνιο του 1998. Η επίθεση είχε στόχο τον Δημήτρη Κουσουρή, μέλους τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κεντρικό της Συμβούλιο της ΕΦΕΕ και μέλος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Ο Περίανδρος διέφυγε της σύλληψης μέχρι το 2005, οπότε και παραδόθηκε στις Αρχές.

    Στις 25 Σεπτεμβρίου 2006 ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Μέλη της οργάνωσης βρέθηκαν στο χώρο των δικαστηρίων για να του συμπαρασταθούν, ωστόσο η επίσημη ηγεσία της οργάνωσης απουσίασε. Την υπεράσπιση του πάντως, είχε αναλάβει ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο γνωστός δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας. Στις 12 Μαρτίου 2009 με απόφαση κατά την προσφυγή του στο Εφετείο, άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η ποινή του μειώθηκε στα δώδεκα χρόνια Τότε, πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής τον κατηγόρησαν πως συνεργάστηκε με τις αρχές προκειμένου να πέσει στα «μαλακά», ενώ λίγο αργότερα αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

    Η κόντρα του με την Χρυσή Αυγή

    Μέχρι και σήμερα, δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς ο λόγος της κόντρας του Περίανδρου με την Χρυσή Αυγή, πάντως γεγονός είναι πως το πρώην επιτελικό πρόσωπο της οργάνωσης και στενός συνεργάτης του Νικου Μιχαλολιάκου, αποτελεί «persona non grata», ενώ σύμφωνα με το Εθνος ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είχε δώσει εντολή να τον σκοτώσουν μόλις τον εντοπίσουν. Ο κύριος λόγος πάντως σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πως «φορτώθηκε» την δολοφονική επίθεση και η ακροδεξιά ογάνωση τον εγκατέλειψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΕΙΠΕ....ΜΕΡΟΣ 2ο14 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:18 μ.μ.


    Ο Ανδρουτσόπουλος δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή τον πρόδωσε και τον αποκήρυξε από τότε που πραγματοποίησε την εγκληματική απόπειρα και έχει απειλήσει πολλές φορές με αποκαλύψεις για τις πρακτικές του ακροδεξιού κόμματος και τις «υπόγειες» διασυνδέσεις που διατηρεί. Σε συνέντευξη του στην Realnews το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει χαρακτηριστικά: «Με είχαν πεταμένο όλα αυτά τα χρόνια και ούτε που ασχολήθηκαν αν ζω ή πεθαίνω. Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα μέσα από το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και πόνταραν στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν στον φοιτητή».

    Παράλληλα, ο Ανδρουτσόπουλος υποστηρίζει πως ο Ηλίας Παναγιώταρος ήταν αυτός ο οποίος άρχισε την αποδόμηση στο πρόσωπο του, δηλώνοντας: «Δεν φτάνει που τα πήρα όλα πάνω μου και ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πατήσουν στο δικαστήριο, είχαν και το θράσος να λένε ότι έκανα αλισβερίσι με τους δικαστές για να μου μειώσουν την ποινή. Ντροπή τους και ειδικά στον Παναγιώταρο που ήξερε τι συνέβη το 1998...».

    Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή τον είχε εγκαταλείψει εδώ και χρόνια, ο Περίανδρος είχε υποστηρίξει πως επί σειρά ετών ο Νίκος Μιχαλολιάκος απέκρυπτε το γεγονός πως δεν ήταν πλέον μέλος του ακροδεξιού κόμματος, προκειμένου να στρατολογήσει νέα μέλη χρησιμοποιώντας το όνομα του: «Πληροφορήθηκα ότι το χρησιμοποιούσαν, κατέθεσα αμέσως μήνυση , και απαγόρευα την χρήση του ονόματός μου.»

    «Ο Μιχαλολιάκος θαυμαζε τον Χίτλερ»

    Σε συνέντευξη του στο γαλλικό δίκυτο Canl Plus, ο Περίανδος είχε δηλώσει πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος θαύμαζε τον Χίτλερ, ενώ η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ήταν ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστική, αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών: «Οταν τον ρωτούν για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ο Ανδρουτσόπουλος απαντά αυθόρμητα στα αγγλικά: ''National Socialism'' -και μεταφράζει ο ίδιος: «Εθνικοσοσιαλισμός».

    Ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν αληθεύει το γεγονός ότι ο Μιχαλολιάκος θαυμάζει τον Χϊτλερ. ''Φυσικά!'' απαντά ο Περίανδρος. Και εξηγεί: ''Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Μιχαλολιάκος προσέγγιζε τον κόσμο. Αλλά θα ήταν άδικο να τον κατηγορήσω, γιατί όλοι το κάναμε εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν κάτι κρυφό, ήταν ο τρόπος να προσεγγίσουμε τον εθνικοσοσιαλισμό''».

    iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124973#ixzz2nSTzEqsH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οπως ειπα και σε αλλο σχολιο,αφηνω τον γαμο στην μεση,πριν αρχισει το γλεντι δηλαδη και απαντω.ποιοι το ζητανε;οι φιλοι του δημοσθενη βεργη μπορει.οι υπολοιποι του δημοκρατικου φερομενου τοξου,εχουν αργησει καποιες δεκαετιες.για ποια οπλα μιλας;γιατι το οπλοστασιο ακομα το ψαχνουνε σε μοναστηρια,στανες και βουνα.για τα οπλα που βρεθηκαν και ηταν χωρις αδεια,βεβαιως και να τιμωρηθει συγχρονως με οσους εχουν εντοπιστει με παρομοια οπλα και εχουν ταυτοποιηθει και ως δολοφονοι μαλιστα και ειτε επειδη ειναι ανηλικοι;;; μεταναστες,ειτε νεοι της αριστεραντζας,ειτε πλουσιοι και πολιτικοι,μενουν στο απυροβλητο.δημοκρατια δεν εχουμε;τι δυο μετρα και δυο σταθμα;οσο για το περιθωριο της μιας εβδομαδας,ευχαριστω δεν το χρειαζομαι.χιουμορακι αλλα κρυο καθως ηταν αντιγραφη.ασχολεισται συνεχεια με μιχαλολιακο,κασιδιαρη,παναγιωταρο.καλα κανετε.το προβλημα ειναι αυτοι ή μονο αυτοι και ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο προβλημα ειναι τελικα;αποφευγεται να πειτε και να κατευθυνεται τα βελη σας και σε αλλα ονοματα που εχουν μεγαλυτερες ευθυνες.αν αρχισω να γραφω... σχολασε ο γαμος.εκτος ρε παιδια εαν ενας ναζιστικος χαιρετισμος ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο αδικημα οσο και η ενοχη για αυτοκτονιες,παιδια νηστικα,αστεγους,ανεργους,μιζες κτλ κτλ κτλ. Νικολαος Μαλλισιωβας. υγ:παρακαλω οσους γραφουν καλα λογια για μενα να μην το κανουν.μην νομιζουν οτι σας χρηματιζω κιολας.μπορω και μονος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω το 2010 και είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά η χώρα. Να τα θυμηθεί γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να λέει «Όχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παναγιώταρος αποτέλεσε κατά κάποιο τρόπο «πολιτική μετεγγραφή» της Χρυσής Αυγής προς το ΛΑΟΣ.

    Το 2002 ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον είχε συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του κόμματός του για τις νομαρχιακές εκλογές. Η συνεργασία ΛΑΟΣ και Παναγιώταρου δεν ευδοκίμησε και επέστρεψε οριστικά στην οργάνωση. Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι γεννήθηκε και η Γαλάζια Στρατιά, σύνδεσμος εθνικιστών οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ν Μ
    Η ΧΑ καποτε ηταν στο 0.00000000000% τοτε ησουν Χ.Α ???...χμμμμ επειδη μαλλον δεν ησουν μπορεις να μας πεις αν ησουν στο "παλιο πασοκ" ή στην δεξια του κωστακη???
    Σ .Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.39....*.εκτος ρε παιδια εαν ενας ναζιστικος χαιρετισμος ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο
    αδικημα*


    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ*

    Συνολικὲς ἀπώλειες Ελλήνων ρε , Ελλήνων, ναί Ελλήνων ! κατά τη Γερμανική κατοχη σὲ ποσοστὸ ἐπὶ τοῦ πληθυσμοῦ (ἐκτελέσεις, κακουχίες, μάχες)

    Ἑλλάς 10% (750.000)
    Σοβ. Ἕνωση 2,8%
    Ὁλλανδία 2,2%
    Γαλλία 2%
    Πολωνία 1,8%
    Γιουγκοσλαβία 1,7%
    Βέλγιο 1,5%

    Αι σιχτίρ λοιπόν, που έχετε και το θράσος και μιλάτε Χιτλερίσκοι.
    Αλλά δεν φταίτε εσείς .Η ψευτοδημοκρατία της...αμαρτωλής πολιτικής σας μήτρας φταίει που σας χαιδεύει,για να σας έχει καβάντζα για τα δύσκολα.Αμ δε όμως....Κάνετε λογαριασμό χωρίς τον Ξενοδόχο.Γιατί σε τούτη εδώ την αιματοβαμένη και χιλιοπροδομένη πατρίδα δεν είστε μόνοι σας...
    Κρατήστε το αυτό και βάλτε το καλά στην κράνα σας.....Κρατήστε το.........
    Ως εδώ λοιπόν και μη παρέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ 12.40!!!!!!!!!
    ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ?????
    ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΔΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
    Ο Κ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ.
    ΝΑ ΠΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.
    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τρελαθηκατε και σας επιασε κριση.τα αι σιχτιρ και τα αλλα σας τα επιστρεφω και αν θελετε να το προχωρησω το κανω ανετα αλλα σεβομαι τον bloger που ειπε οτι συκοφαντικα,δυσφημιστικα κτλ δεν θα περνουν.διαβαστε προσεκτικα και ξεστραβωθειτε εσεις.δεν ειπα πως δεν ειναι αδικημα αλλα ποοοοοοοοοοοοοοοοσο μεγαλο προβλημα ειναι ο ναζιστικος χαιρετισμος σε σχεση με τα οσα εκαναν και κανουν οι σαμαραδες,οι καραμανληδες,οι σημιτιδες,οι πρασινοφρουροι,οι τζεφρηδες,οι αριστεροκουλτουριτσες του εκσυγχρονισμου και της καβαντζας,με τις βιλες στην εκαλη και στον διονυσο.για ολα αυτα δεν τολματε να γραφετε και για χιλιαδες αλλα εγκληματα,μιζες,φτωχεια κτλ. το ποιος τα δημιουργησε ολα αυτα τα ξερουμε και τα βλεπουμε.μην μας κανεις τον επιχειρησιακο αναλυτη.τα δημιουργησαν ολοι αυτοι που εγω ανεφερα και εσυ δεν τολμας και ασχολεισαι μονο με τα φτερνισματα και τις χαιρετουρες.αν ποναει η αληθεια,χανεις την ψυχραιμια σου. Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε – αν και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα δεν σχολιάσατε- , και λογικό είναι να σταματήσει εδώ.
    Ο διαχειριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή