Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο.

Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από το σοκ του κρεμασμένου σκυλιού στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας, ο δολοφόνος «ξαναχτύπησε»....
Φόλες για άλλη μια φορά. Σήμερα το πρωί 18 Δεκ 2013 στην πάνω πλατεία βρέθηκαν οι δύο αχώριστοι φίλοι, ο «Λάζαρος» και ο «Κολοβός», να ψυχορραγούν και τελικά λίγο αργότερα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα γιορτινά σπιτάκια. Μαζί στα παιχνίδια, μαζί στα τρεχαλητά, σύχναζαν στην πάνω πλατεία και στους δρόμους της κεντρικής αγοράς. Ήταν στειρωμένοι – εμβολιασμένοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν και τους παρακολουθούσε η ΦΟΦ. Επειδή είμαστε σχεδόν σίγουροι για το άτομο που διέπραξε το έγκλημα, καταγγείλαμε την δολοφονία και αναφέραμε αρμοδίως τις βάσιμες υποψίες μας. Ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο στενεύει και πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη για όλες τις φόλες που έριξε μέχρι τώρα.
Ευχαριστούμε θερμά τους κ. Ταγκαλή Παναγιώτη αντιδήμαρχο που χειρίστηκε το όλο θέμα και μας στήριξε, κ. Σκορδά Ειρήνη κτηνίατρο που έκανε τη νεκροψία, κ. Παπά Απόστολο υπάλληλο καθαριότητας για τη βοήθεια που προσέφερε. Επίσης τους συμπολίτες μας που πήραν τηλέφωνο ή μας έστειλαν email για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και να ζητήσουν επιτακτικά την τιμωρία του υπευθύνου.
Τέλος για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τους ηρωικούς εθελοντές μας που αγόγγυστα τρέχουν καθημερινά πίσω από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

e-mail: filozoiki.omada.fokidas@gmail.com

2 σχόλια: