Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κλείνει το ΤΕΙ Στερεάς !!!!!!!!

Τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Παιδείας είναι δραματικά και έργα ανίκανων ή άθλιων εμπόρων των ονείρων  των ανθρώπων της νέας γενιάς και  των  γονιών τους....
Στην Λαμία μετά την  συγχώνευση όλων των περιφερειακών ΤΕΙ εδρεύει το ΤΕΙ Στερεάς , αλλά μέχρι πότε;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 από αύριο Δεύτερα το ΤΕΙ Στερεάς θα είναι στα… αζήτητα.
Δεν θα έχει Διοίκηση, δεν θα λαμβάνονται αποφάσεις και γενικώς θα είναι ένα ΤΕΙ «φάντασμα».
Όλα αυτά  γιατί  στην κυριολεξία στην αρμοδία Διεύθυνση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΞΕΧΑΣΑΝ να βγάλουν απόφαση μέχρι 30 Νοεμβρίου για την Διοικητική οργάνωση του ΤΕΙ ώστε μέσα από θεσμικές διαδικασίες να  προχωρήσει στην εκλογή νέας Διοίκησης.
Η απελθούσα Διοίκηση ,αναφέρουν  οι  ίδιες πληροφορίες απευθύνθηκε έγκαιρα στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης ΤΕΙ του Υπουργείου Παιδείας και  γραπτώς και  προφορικώς αλλά φωνή βοώντος προς μη  ακούοντας.
Στερεότυπη  και  γελοία η απάντηση «Ξεχάσαμε»!
Αν  δούμε από αύριο να κλείνουν τμήματα ή υπηρεσίες του ΤΕΙ κι όχι μόνο στην Λαμία αλλά και στην Χαλκίδα, την Θήβα, την Άμφισσα και το Καρπενήσι δεν τρέχει  και τίποτα, ποιός θα ενδιαφερθεί;
Οι  στεροελλαδίτες βουλευτές όλων των αποχρώσεων είναι  κατανοητό  ότι δεν έχουν χρόνο ενασχόλησης τους με τέτοιες υποθέσεις, προφανώς εργάζονται αόκνως στις αμειβόμενες Επιτροπές, έτσι δυσκολεύονται να  διαχειριστούν και να κατανείμουν τον χρόνο τους και στις  κοινωνικές τους υποχρεώσεις όπως γήπεδα, κολυμβητήρια, γάμους , βαφτίσια, μνημόσυνα, πανηγύρια, χορούς συλλόγων κ.α.
Τι μας απομένει;
Να απευθυνθούμε στην αρμόδια Διεύθυνση του Γερμανικού Υπουργείου Παιδείας για το  «εντέλλεσθε» προς την  ελληνική κυβέρνηση.
 Ίσως  έτσι να θυμηθούν , στο περιφερειακό παράρτημα τους το ελληνικό  Υπουργείο ότι πρέπει να νομιμοποιήσουν την λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς!
 lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου