Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"Καθαρισμός χειμάρρου Σεργούλας-Πλατάνια"

Δημοπρατήθηκε το έργο: «Καθαρισμός χειμάρρου Σεργούλας - Πλατάνια» προϋπολογισμού 22.500,00€...


Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: «Καθαρισμός χειμάρρου Σεργούλας - Πλατάνια» προϋπολογισμού 22.500,00€.
Πρόκειται για έργο το οποίο αφορά εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου Σεργούλας-Πλατανιά στο Δ.Δ. Σεργούλας. Μετά από την αυτοψία στο χείμαρρο παρατηρήθηκε η άνοδος της στάθμης των φερτών υλικών και συνεπώς η ανάγκη καθαρισμού με ταυτόχρονη ενίσχυση των πρανών.
Από την μελέτη η οποία συντάχθηκε, προβλέπονται να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες.
1)      Καθαρισμός του χειμάρρου Σεργούλας με αρχή την εκβολή του χειμάρρου στη θάλασσα, την διασταύρωση με τον χείμαρρο «Πλατανιά», και μέχρι το τεχνικό έργο στο ύψος της Ε.Ο. Ιτέας-Ναυπάκτου. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου «Πλατανιά» από την διασταύρωση με τον χείμαρρο Σεργούλας μέχρι το τεχνικό της Ε.Ο. Ιτέας-Ναυπάκτου.
2)      Για τις εργασίες προβλέπεται και η απόθεση προϊόντων εκσκαφής στα πρανή του χειμάρρου με σκοπό την ενίσχυση τους. Επιπλέον, τυχόν περισσευούμενα προϊόντα εκσκαφής θα τοποθετηθούν στην συμβολή του χειμάρρου με την θάλασσα για τον εμπλουτισμό της ακτής.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου