Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ληστεία σε βάρος ζευγαριού στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή του Λιδωρικίου Φωκίδας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή του Λιδωρικίου Φωκίδας...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (19-12-2013) πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών, στην οικία του, στην ευρύτερη περιοχή του Λιδωρικίου Φωκίδας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 03:00΄το πρωί οι τρεις δράστες, φορώντας μαύρες κουκούλες και γάντια, εισήλθαν, παραβιάζοντας παράθυρο, στην οικία του ζευγαριού.
Στη συνέχεια με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον 63χρονο ιδιοκτήτη και την 49χρονη σύζυγό του και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας τους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.000) περίπου ευρώ και διάφορα κοσμήματα.
Ο 63χρονος, στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει έναν από τους τρεις δράστες, τραυματίστηκε ελαφρά από μαχαίρι στο μέτωπο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 63χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας το κυνηγετικό όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες κατά την τέλεση της ληστείας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το υπόγειο του σπιτιού και ανήκει στον 63χρονο.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου