Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν για κλοπές στο Τιθρώνιο Φθιώτιδας

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας για κλοπή
 ελαιόκαρπων στην περιοχή του Τιθρωνίου Φθιώτιδας...

Συνελήφθησαν, χθες (15-12-2013) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Τιθρωνίου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 20 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή ελαιόκαρπων κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο αλλοδαποί κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς σε χωράφι με ελαιόδεντρα, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, να έχουν αφαιρέσει (25) κιλά βρώσιμες ελιές, τις οποίες είχαν εναποθέσει σε τσουβάλι και φορτώσει στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 24χρονου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην καρότσα του ανωτέρω αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ένα ξύλινο κοντάρι και δύο χτένια,
  • ένα ελαιόπανο και τρία τσουβάλια άδεια.
Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται επίσης ότι σε προγενέστερο χρόνο της σύλληψής τους, είχαν αφαιρέσει από το ίδιο χωράφι (460) περίπου κιλά με βρώσιμες ελιές, αξίας (740) περίπου ευρώ.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 24χρονου ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ η ποσότητα των ελαιόκαρπων που μόλις είχαν αφαιρέσει, αποδόθηκε στον 56χρονο.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου