Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές και ευχαριστίες από την Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας

Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα....
Είθε ο καινούργιος χρόνος 2014, να φέρει σε όλους υγεία, χαρά και ευημερία. Μαζί με τις ευχές μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας στους παρακάτω που μέσα στο 2013 συνέδραμαν στις δράσεις μας:

Τον Δήμο Δελφών που μας βοηθά σε θέματα υποδομής του καταφυγίου και σε θέματα στειρώσεων. Την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ), για τις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων που πραγματοποίησε στη Φωκίδα μετά από πρόσκλησή μας. Τους κτηνιάτρους κ.κ Σκορδά ΕιρήνηΤόλα Κλεονίκη,Γρίβα ΝικόλαοΚουτσούμπα Ασημάκη για την αμέριστη συμπαράσταση και παροχή ιατρικής βοήθειας προς όλα τα ζώα μας, καθώς και την μικροβιολόγοΣεργουνιώτη Αθανασία για τις δωρεάν εξετάσεις.

Την ανώνυμη μεταλλευτική εταιρεία «ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟ», την κ. Αθανασία Παντελεημονίτου (ΚΙΡΦΙΣ ΑΕ – ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ) από το Ανεμοκάμπι Γαλαξιδίου Φωκίδας, τον Κυνηγητικό Σύλλογο Άμφισσας, τον κ. Μυταρά Βαγγέλη «Αρχέτυπο», τον κ. Γαζή Γεώργιο έμπορο, τον κ. Πάλα Δημήτρη,τους κ.κ Ταλάντη Παναγιώτη  - Λαζογιώργο Νίκο  (κατάστημα ΑΓΡΕΦΩ στην Ιτέα), την κ. Μαριάνθη Μπήλιου - Τζαμζή ιατρό, τον κ. Σαπουντζή Παναγιώτη και κ. Μαργώνη Κωνσταντίνο για τις χορηγίες σκυλοτροφών.
Τον κ. Καρυδάκη Νικόλαο Διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άμφισσας που προσέφερε 100 ευρώ, για την επέμβαση σε κουτάβι με σοβαρό κάταγμα. Τον κ. Τοπαρλάκη Αντίγονο για τις μεταφορές των ζώων που στειρώνουμε. Τον κ. Τσιρλιάγκο Ιωάννη για τις σιδηροκατασκευές, στο καταφύγιο. Τον κ. Μπασάνο Δημήτρη ιδιοκτήτη ταξί για τις μεταφορές ζώων σε γιατρούς. Το Amfissa press για την χορήγηση εμβολίων και τροφών, τονΓαλαξία FM για την μετάδοση συνεντεύξεων, την κ. Μαργώνη Γεωργία για τις «ατέλειωτες» ώρες που μας αφιερώνει στον καθαρισμό του κτήματος και την περιποίηση των ζώων. Επίσης όλους τους εργαζόμενους στο γραφείο κίνησης του Δήμου Δελφών για την στήριξη και την υπομονή τους. Τον κ. Κολοβατιανό Σπύρο δικηγόρο, για τις προσφερθείσες δωρεάν νομικές υπηρεσίες και συμβουλές.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές καθώς και τα μέλη του συλλόγου μας για τις άοκνες και συγκινητικές προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να διατηρούν τα προστατευόμενα ζώα μας σε ανεκτό επίπεδο διαβίωσης και φροντίδας, (σίτιση, στειρώσεις, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις κλπ) αλλά και για την συνέπεια στην καταβολή των συνδρομών τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την δωρεάν δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων και των αγγελιών υιοθεσίας.

Εκ του ΔΣ της Φιλοζωικής  Ομάδας  Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου