Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Απολογισμός 7ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, η έβδομη απευθείας διάθεση προϊόντων....
Περιλάμβανε τυρί φέτα & γίδινο Λαμίας, πατάτες Ορεινής Σερρών, εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια) Αργολίδας, όλα άριστα ελληνικά προϊόντα και σε εξαιρετικές τιμές.
Ταυτόχρονα έγινε συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας, τηγανέλαιου για ανταλλαγή με προϊόντα προς δωρεά, πλαστικών καπακιών για το Σύλλογο Παραπληγικών και σχολικών ειδών σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών του νομού μας.
Επτά μήνες μετά την πρώτη μας διάθεση, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την προσπάθειά μας και την ανταπόκριση που αυτή βρίσκει από τους συμπολίτες μας σε επίπεδο αγοράς. Και σ’ αυτή τη διάθεση είναι μεγάλη η διεύρυνση της κίνησης, με το ποσοστό των νέων συμμετοχών στο 35%.
Ελπίζουμε αναλόγως με την αγοραστική της διεύρυνση, να διευρυνθεί και η εθελοντική συμμετοχή, που ακόμη υστερεί. Ένας από τους βασικούς σκοπούς της κίνησης είναι η συμμετοχικότητα και η συνεργασία. Εμμένουμε στο κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας για εθελοντική προσφορά, είναι απαραίτητη για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς της κίνησης.
Επίσης σημαντική για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή των διαθέσεων, είναι και η έγκαιρη παραγγελία όποιου συμμετέχει ως αγοραστής. Πάλι ήρθαν πολλοί χωρίς να έχουν παραγγείλει, μέσα σ’ αυτούς και αρκετοί παλιοί συμμετέχοντες. Το ποσοστό τους, σε σχέση με τις αρχικές 463 παραγγελίες, έφτασε το 46%. Αυτό, σημαίνει οργανωτική επιβάρυνση και ταλαιπωρία γι’ αυτούς.
Κλείνοντας τα απολογιστικά ευχαριστούμε, όλους εσάς που συμμετέχετε, τους παραγωγούς για τη συνεργασία μαζί μας και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε -την ψυχή της κίνησης- τους εθελοντές.
Η επόμενη διάθεση προγραμματίζεται για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και επιδιώκουμε αναλόγως της διαθεσιμότητας και των τιμών να έχει αλεύρι, απορρυπαντικά, χαρτικά, πατάτες, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, μέλι. Η οριστική ανακοίνωση αυτής, θα γίνει εγκαίρως εντός του Ιανουαρίου.
Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για την κίνηση και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις δράσεις και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία.
Επόμενο ραντεβού μας, στη Γενική Συνέλευση της κίνησής μας, που όπως πάντα είναι ανοιχτή σε όλους, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. (Πλ. Ελευθερίας 3).
Από όλους εμάς, το Εθελοντικό δυναμικό της κίνησής μας, πολλές θερμές ευχές!
Για υγεία, καλές γιορτές, καλή χρονιά, κατακτώντας όλα τα καλά με συλλογικούς αγώνες!
Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου