Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Φωκικός-Βύζας 4-0

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Φωκικού, που...
διέλυσε τον Βύζα με 4-0 στην Άμφισσα και μπήκε με αυτόν τον τρόπο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι, είχαν για ακόμα μία φορά σε εκπληκτική κατάσταση τον Φράγκο και τον Τζεκο, οι οποίοι έδωσαν... παράσταση και με δύο γκολ έκαστος, οδήγησαν την ομάδα τους σε μία θριαμβευτική επικράτηση. 
Η αρχή έγινε στο 7', με τον Τζέκο να παίρνει την κεφαλιά και από κοντά να ανοίγει το σκορ. Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Φράγκος, που με δύο δικά του τέρματα στο 25' και το 41' κλείδωσε την νίκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζέκος, στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι με κεφαλιά. Έτσι, ο Φωκικός πέρασε στην 4η θέση, ενώ ο Βύζας γνώρισε ακόμα μία ήττα, η οποία δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό στα Μέγαρα. 
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Ασίγκμπα (58' Ζαχαρόπουλος), Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σιμονιάν, Ράντι, Σκαρίμπας, Φράγκος (72' Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ, Τζέκος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Δελάρδας, Μαρίνης, Ταμπάκης, Γιάντριτς, Μπελέρης, Ζάρκος, Αρναρέλης, Μεντί (56' Νικολέτος), Αλ. Μαζιώτης, Αμπντουραχμάνι (31' Κοντούλης).
Αποτελέσματα
​Νότιος όμιλος 
Επισκοπή - Ολυμπιακός Βόλου 0-2
Καλλιθέα - Αστέρας Μαγούλας 2-2
Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός 3-1
Φωκικός - Βύζας Μεγάρων 4-0
Χανιά - Γλυφάδα 2-0


 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου