Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια φέρνει το 2014

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Κυριακή ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοπόννησο και της Στερεάς Ελλάδας. ...


Αναλυτικά αύριο γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στο νότιο αιγαίο θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το πρωί στα Δωδεκάνησα.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Μικρή άνοδος θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές ενώ παγετός αναμένεται τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ μικρή άνοδος θα σημειωθεί στις ελάχιστες τιμές.

Την Τρίτη παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια γρήγορα θα πυκνώσουν θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενώ κυρίως στα νοτιοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες αργότερα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό αιγαίο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε πτώση ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα Βόρεια ηπειρωτικά.

Ο νέος χρόνος θα κάνει ποδαρικό με τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό αιγαίο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή ενώ παγετός τη νύχτα και το πρωί σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου