Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Snow Report Bike and Trekking Tour Parnassos 2013.


Ο Παρνασσός έχει συνδυαστεί στο μυαλό μας με το Χιονοδρομικό Κέντρο και τα χειμερινά σπορ. Αυτή τη φορά και λίγο πριν πιάσουν τα χιόνια θα πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό....
Θα απολαύσουμε την ομορφιά του βουνού με το ποδήλατο μας .Θα ξεκινήσουμε από Φτερόλακα και περνώντας από Κελάρια και Επτάλοφο (Αγόριανη) θα καταλήξουμε στο Πολύδροσο.
 Η διαδρομή καλύπτει μεγάλο μέρος του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού με πυκνή βλάστηση από έλατα, μαύρα πεύκα καθώς και πολλά τρεχούμενα νερά, πλατάνια και καταρράκτες.Σύνολο διαδρομής 35 χλμ . Το κόστος της εκδρομής περιλαμβάνει τη μεταφορά μας με πούλμαν καθώς και των ποδηλάτων μας με ειδικά διαμορφωμένο τρείλερ για ποδήλατα.
 Ταυτόχρονα με την ποδηλατική εκδρομή θα υπάρχει οδηγός βουνού ο οποίος θα οδηγήσει την πεζοπορική ομάδα σε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στον καταπράσινο δρυμό στα χαμηλά του Παρνασσού στην περιοχή Ανω Σουβάλας - Επτάλοφος, ορεινή πεζοπορία 4ωρών εφικτή για όλους. Οσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν ενημερωτικό. 





Εκτιμώμενο κόστος 20€ -> 25€ ( συμπεριλαμβάνεται Φπα , Κόστος τρέιλερ, Έξοδα διοδίων & Συνοδοί - Βοηθοί )

** Το extra κόστος τρέιλερ για τους ποδηλάτες και η υπηρεσία οδηγού βουνού για τους πεζοπόρους θα δοθεί επιτόπου αναλογικά με τις συμμετοχές των συμμετεχόντων και θα έχει μέγιστο τα +5 Ευρώ/άτομο, κατά την εκτέλεση των υπηρεσιών στους αρμόδιους.

Αναλυτικότερα:
Η διαδρομή θα διεξάγεται σε άσφαλτο μέσα από πανέμορφα κατάφυτα δάση και λιβάδια, θα είναι γενικά κατηφορική, αλλά δεν θα λείψουν και σημεία ανηφορικά που θα τεστάρουν τις αντοχές της παρέας μας, γεγονός που καθιστά την εκδρομή προσιτή για άτομα με καλή φυσική κατάσταση που ποδηλατούν τακτικά. Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν που διαθέτει τρέιλερ για ποδήλατα, θα μας αφήσει στο σημείο εκκίνησης και θα μας παραλάβει στον Πολύδροσο.


Απαραίτητα οι εκδρομείς θα πρέπει να διαθέτουν κράνος και ρεζέρβα σαμπρέλας για τον τύπο ελαστικών του ποδηλάτου τους, όπως επίσης να έχουν δοκιμάσει το ποδήλατο τους τις προηγούμενες ημέρες για να βεβαιωθούν για την συνολικά καλή του κατάσταση (σκελετός, λάστιχα, φρένα, ταχύτητες κλπ.).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ & ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΙ 50 ΘΕΣΕΙΣ!

Κάνετε κατάθεση το ποσό σε λογαριασμό του πρακτορείου που θα σταλεί σε όσους κάνουν κράτηση θέσεων. Δηλώνετε Ονοματεπώνυμα, Αριθμό Συμμετοχών & Ποια δράση επιλέγετε !

Extra Bonus > Free Participation
Προς εξάσκηση/προπόνηση όλων των εκδρομέων, σας προσκαλούμε στην ποδηλατοβόλτα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 17/11 στην περιοχή Κηφισιάς-Εκάλης, σε μια χαλαρών κλίσεων διαδρομή περίπου 17 χλμ. μέσα από ποδηλατοδρόμους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας στα όμορφα μέρη των Β.Π που για πολλούς παραμένουν άγνωστα.
Ραντεβού στον σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς στίς 11.00 το πρωί Κυριακής» αν συμπεριλάβεις και το κομμάτι για την βόλτα της Κυριακής.

Αγνοείστε την επιλογή δωματίου κατά την κράτηση.

Σύνολο hits:211 Today:80

Σύνολο υποψήφιων κρατήσεων μέχρι τώρα:9 άτομα


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω για την κράτηση σας:
Επώνυμο Ονομα όλων:
Αριθμός ατόμων:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Email (ΜΟΝΟ ΕΝΑ):
Διεύθυνση:
Bus από:
Δωμάτιο:
Αριθμός Snow Report Card2013 : Εκπτωση 0 Ευρώ ανά κάτοχο κάρτας. Δεν είναι απαραίτητη η κάρτα για τη συμμετοχή στην εκδρομή.
Τυχόν ερωτήσεις/σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου