Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία αναγνώστη - Στο Elatos Resort and Spa για καφέ?......

Φίλος του blog μας έστειλε το παρακάτω e-mail εκφράζοντας τα παράπονά του για το Elatos Resort.
Πριν λίγες ώρες τελείωσε ένα υπέροχο 4ήμερο στο Πολύδροσο Παρνασσού....
Υπέροχη παρέα, τζάκι, φοβερό φαγητό, κοντινές αποδράσεις για καφέ και... μια απογοήτευση... Κυριακή πρωί και ένω έβρεχε ασταμάτητα δεν πτοηθήκαμε και αποφασίσαμε να πάμε βόλτα στο Elatos Resort and Spa για καφέ... μετά από 30 λεπτά δύσκολης οδήγησης με στροφές, δρόμο κατεστραμμένο από τις κατολισθήσεις (μετά την έξοδο-διχάλα- για το ξενοδοχείο) και δυνατό αέρα φτάσαμε και τρέξαμε γρήγορα να χωθούμε στη Reception μιας και ο αέρας με τη βροχή σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία (4 βαθμοί) έκαναν επιτακτική την ανάγκη ενός ζεστού καφέ δίπλα στο τζάκι... Τζάκι αναμμένο δεν υπήρχε και τα τραπέζια με την καλή θέα ήταν πιασμένα... ωστόσο καθίσαμε αναπαυτικά και περιμέναμε για την παραγγελία... 
"Μένετε στο ξενοδοχείο;" ήταν η πρώτη ερώτηση... "Όχι.".... "Λυπάμαι αλλά δεν μπορείτε να καθίσετε γιατί η αίθουσα είναι κλεισμένη για μια εκδήλωση. Από που μπήκατε;"...  Όλοι σκεφτήκαμε την απάντηση... "Από την καμινάδα!!!" αλλά δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια στην άσκοπη κουβέντα... Τριγύρω υπήρχε κόσμος που έπινε καφέ, συζητούσε και μιλούσε και καμμιά εκδήλωση δεν φαινόταν να υπάρχει... Φύγαμε αμέσως εμφανώς απογοητευμένοι... 
Ευτυχώς η πιο κοντινή εναλλακτική επιλογή ήταν λίγο πριν την Επτάλοφο (Άνω Αγόριανη) όπου και καφέ ήπιαμε και την υπέροχη θέα χαζεύαμε και το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ήταν ευγενέστατοι και άκρως εξυπηρετικοί!!! Λυπάμαι που επιχειρήσεις όπως το Elatos Resort and Spa, εκμεταλλεύονται τόσο όμορφες εκτάσεις και έχουν τόσο απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον απλό επισκέπτη που έκανε τόσο κόπο να φτάσει μέχρι εκεί...> Β.Π.
Αναγνώστης του http://polydrososparnassou.blogspot.gr/

9 σχόλια:

  1. το "ελατος¨ (καταπατηση περιοχης σε ολο το μεγαλειο)το εχει αθηναιος επιχειρηματιας με πολλα λεφτα.... και τωρα με την κριση τους εχει πιασει πανικος και παει οπως φενεται για φουντο(φροντιζουν οπως φαινεται και οι υπαλληλοι γι αυτο, με τις οδηγιες των προισταμενων τους)!!!!προτιματε τα ντοπια ¨σαλε¨της γυρω περιοχης για καφε και φαγητο που ειναι γνησια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα να παθετε ψωναρες που μου θελατε μεγαλεια... Ας πηγαινατε σε πιο "προσγειωμενα" μαγαζια, που ειναι ανθρωπινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να πας σε έναν τέτοιο χώρο, απλά για να πιεις έναν καφέ, δεν το θεωρώ και μεγαλείο... Αν ο συγκεκριμένος αναγνώστης μιλούσε για διαμονή και σπα, ΟΚ, θα είχες κάποιο δίκαιο. Απλά ήθελες να κράξεις κόσμο και βρήκες αυτό το blog για να βγάλεις απωθημένα, προφανώς...

      Διαγραφή
  3. Ρε κοίτα ποιοί μιλάνε..
    Για πες μας και μας ρε φίλε ποιά είναι τα προσγειωμένα μαγαζιά και πού?
    Μήπως εννοείς αυτά που σε κοστολογούν με το κεφάλι(ταβέρνες με 15-20 ευρώ το άτομο και στα ποτά χειρότερα απο τιμές κολωνακίου ενώ δεν γίνεται το ίδιο με τα ξενοδοχεία που έχουν καταλάβει σε τι περιβάλλον πλέον ζούμε)?
    Α και κάτι άλλο .Οποιος επισκέπτεται τα χωριά μας πρέπει να κλείνεται στο καβούκι του και να μην γυρίζει το κεφάλι του αλλού?Να δεί τι υπάρχει γύρω του?
    Και κάτι τελευταίο.Οι κάτοικοι των χωριών μας ,όταν κατεβαίνουν Αθήνα ,πατάνε καθόλου στά πολυ ωραία και με πολύ καλές τιμές καταστήματα συμπατριωτών μας που βρίσκονται εκεί?
    Σίγουρα όχι.Ειναι καλύτερα τα Κολωνάκια και οι Γλυφάδες.......
    Επομένως μην κρίνετε ,για να μην κριθείτε και μάλιστα ...αμίληκτα.
    Ασωπή λοιπόν πατριωτάκια... που έλεγε και ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος γιατί ξευτιλιζόμαστε και στούς ξένους που επιλέγουν για 2ήμερα η 3ήμερα τα χωριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΛΑ πχ. ΕΙΝΑΙ 4 ΕΥΡΩ ,ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ? Η'' ΟΧΙ? Ο ΚΑΦΕΣ 2 ΕΥΡΩ ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.?
    ..ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ 10-12 ΕΥΡΩ ,ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ,ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ .ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ..ΑΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ...
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΟ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΥΡΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ?
    ΓΙΑ ΠΕΣ ..ΓΙΑ ΠΕΣ....
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ" Α....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΕΕΕΕ...ΜΠΕΕΕ....ΜΠΕΕΕ...
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΖΙΟΥ....ΖΙΟΥ....ΖΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πω και μια αλλη αποψη ,χωρις φυσικα να ειμαι του ξενοδοχειου . Θα πηγαινατε σε ενα ωραιο κατα τα αλλα ξενοδοχειο του οποιου η 'καφετερεια -καθιστικο ' η οτι αλλο , ειναι το στεκι ολης της περιοχης ? Πιστευω οι περισσοτεροι προτιμουν ενα πιο ησυχο μερος και ισως αυτο θα ηθελαν να διαφυλαξουν . Αν ειναι να πας στο καφε του ξενοδοχειου και να θυμιζει την 'πλατεια Μαβιλλη ' τοτε μενεις και στην Αθηνα . Χωρις φυσικα να θεωρω την ελλειψη ευγενειας δικαιολογημενη . Θα μπορουσαν να εβαζαν μια ταμπελα , 'μονο για ενοικους του ξενοδοχειου ' και τελειωνε η υποθεση .

    Απο την αλλη πρεπει καποια στιγμη στην επαρχια να βαλουν μυαλο και να μην αντιμετωπιζουν τους Αθηναιους σαν 'αμερικανακια ', που αμαθη καθως ειναι , τους πλασαρουν οτι θελουν . Εχει καταντησει ολοι να εχουν το δικαιωμα ιδιαιτερης πατριδας εκτος απο τους Αθηναιους ,οι οποιοι θεωρουνται τα κοροιδα της υποθεσης .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω επειδή είμαι από την πολη της λαμιας εχω παει πολλες φορες στο συγκεκριμενο resort για καφε και παιχνιδι στο χιονι,και δεν ειχα απολυτως κανενα πρόβλημα.επιφυλασομαι βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ηθελα να σας παραθεσω και την δικη μου εμπειρια ..το 2009 που ειχα επισκεφτει πρωτη φορα στο elatos resort περασα απλα καταπληκτικα ..οπως και τις επομενες δυο χρονιες. Απο το 2012 ομως και μετα διακρινω μια εντονη κατακορυφη πτωση στην ποιοτητα , στις παροχες αλλα και στην εξυπηρετηση , σε αντιθεση ομως με τις τιμες του - οι οποιες διατηρουνται στα ιδια υψηλα επιπεδα . Τουλαχιστον εγω αν δεν αλλαξουν σταση σε ολα τα επιπεδα - δεν θα το επισκεφτω εκ νεου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή