Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Μεγάλο πρόβλημα με το γηροκομείο


Κλείνει το γηροκομείο Άμφισσας
Άκαρπη βγήκε και η τέταρτη δημοπρασία πώλησης που διεξήγαγε το γηροκομείο Άμφισσας για το περίφημο ακίνητο των Αθηνών, αν και το ποσό είχε πέσει στις 650.000 ευρώ από σχεδόν ένα εκατομμύριο.... Πλέον για να πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή χρειάζεται δικαστική απόφαση η οποία με τους ρυθμούς εκδικάσεων που υπάρχει στη χώρα θα πάρει σίγουρα κάποια χρόνια.
Μετά και από αυτήν την εξέλιξη η τύχη του ιδρύματος της Άμφισσας φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη .
Φαίνεται ότι είναι πλέον θέμα ελάχιστων ημερών μέχρι να ανακοινώσει η Διαχειριστική Επιτροπή το οριστικό κλείσιμο του. Και σε αυτήν την απόφαση πληροφορούμαι ότι θα τη “βοηθήσουν” και οι εργαζόμενοι οι μισοί εκ των οποίων έχουν ήδη περάσει στη φάση να διεκδικήσουν δικαστικά τα χρήματα τους , κάτι που αν τελικά συμβεί η άμεση απάντηση της διαχειριστικής θα είναι το επιτόπιο κλείσιμο.
Που θα πάνε τα γερόντια;;;;
Για να είμαι ειλικρινής με απασχολεί το γεγονός ότι θα χάσουν τη δουλειά τους κάποιες δεκάδες εργαζόμενοι του γηροκομείου γιατίi πλέον οι δουλειές είναι δυσεύρετες .. Όμως πρέπει να πω ότι περισσότερο με απασχολεί η τύχη των γερόντων που ζουν στο γηροκομείο..
Να επιστρέψουν στα σπίτια τους ,, θα πουν κάποιοι.. Όμως η λύση δεν είναι τόσο απλή.. Κάποιοι από αυτούς πραγματικά δεν έχουν που να πάνε.. Κάποιους άλλους δεν τους θέλουν οι οικογένειες τους, κατακριτέο βέβαια αλλά αληθινό..
Τι θα γίνει με αυτούς;;
Να πάνε στο γηροκομείο της Ιτέας,, αντιπρότειναν κάποιοι άλλοι ..Φοβάμαι ότι αν συμβεί αυτό τότε θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα καθώς τα οικονομικά και του γηροκομείου Ιτέας μπορεί να αντέχουν, αλλά θα επιβαρυνθούν αφάνταστα....
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου