Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ραχήλ: "Άκου φασιστάκο" μία «αφιέρωση» μέσα από ένα βίντεο

Δείτε την... μίνι αφιέρωση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον υπουργό Υγείας με αφορμή τα όσα είπε στην Ολομέλεια της Βουλής....

Την δική της απάντηση στα όσα είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε μέσω Twitter η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κυρία Ραχήλ Μακρή.

Η κυρία Μακρή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μία «αφιέρωση» μέσα από ένα βίντεο στο YouTube προς τον υπουργό Υγείας, γράφοντας «άκου φασιστάκο». 

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από παλαιότερη εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη, όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και αφορά στα όσα έλεγε τότε για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο υπουργός Υγείας στην ομιλία του στην Ολομέλεια σχολίασε τα όσα έγιναν το Σάββατο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, είπε: «Η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας». Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ραδιομέγαρο για να εκφράσει τη συμπαράσταση της προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ, ενώ μαζί με άλλους βουλευτές κατήγγειλαν τον προπηλακισμό τους από δυνάμεις των ΜΑΤ

«Πείτε ό,τι θέλετε, σας ακούμε όλη ημέρα να μιλάτε για χούντα και για κατάλυση της Δημοκρατίας», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης ως απάντηση στις έντονες διαμαρτυρίες που ακούστηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο σχετικά με τα λεγόμενά του.

Δείτε το βίντεο που αφιέρωσε στον Άδωνι: 




protothema.gr

3 σχόλια:

  1. AYTA EINAI TA MOYTΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΊΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΗΟΦΑΤΣΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΤΑ ΜΑΣ
    ΗΡΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΗ ΕΙΡΗΝΗ .ΒΟΛΕΥΤΑΚΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ , ΠΟΛΩ ΔΕ ΚΑΡΟΝΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν αλλάξουν οι Ελληνες δεν θ αλλάξουν και οι πολιτικοί που τους εκπροσωπούν . Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΜΗΝ''ΤΣΙΜΠΑΤΕ''
    ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ?ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ - ΛΑΟΣ- ΝΥΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    Ν.Στ

    ΑπάντησηΔιαγραφή