Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δίκτυο ανοιχτών διωρύγων πεδιάδας Μόρνου Ν. Φωκίδας


Ειδική πρόσκληση στον εργολάβο για το έργο «Δίκτυο ανοιχτών διωρύγων πεδιάδας Μόρνου Ν. Φωκίδας» έστειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Η Διευθύνουσα Υπηρεσία Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έδωσε εντολή στην «ΤΕ.ΝΑ ΑΤΕΒΕ», ανάδοχο εταιρία του έργου «Δίκτυο ανοιχτών διωρύγων πεδιάδας Μόρνου Ν. Φωκίδας», μέχρι της 19 Νοεμβρίου 2013 να ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Ε.Β. Μόρνου τη σταδιακή πλήρωση της δεξαμενής, κατά ένα μέτρο ημερησίως, με ταυτόχρονη παρακολούθηση της στάθμης κατά τα μεσοδιαστήματα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των επιβλεπόντων, οι οποίοι θα πρέπει εγκαίρως και εγγράφως να ενημερωθούν περί του ακριβούς χρόνου έναρξης των εργασιών.
    Η εξέλιξη αυτή συνέβη επειδή η ανάδοχος εταιρία δεν συμμορφώθηκε με την προγενέστερη εντολή της Διευθύνουσας Υπηρεσίας για την σταδιακή πλήρωση της δεξαμενής προκειμένου να διαπιστωθεί η στεγανότητά της. Μάλιστα,  λόγω της μη συμμόρφωσης της πραγματοποιήθηκε κι επιστροφή λογαριασμού. Σημειώνουμε δε, ότι η απόφαση έκπτωσης που υπήρχε οφειλόταν στο ότι αμέσως μετά την αποκατάσταση των ελαττωμάτων της δεξαμενής θα ακολουθούσε δοκιμή της έντεχνης αποκατάστασης. Βέβαια, μέχρι σήμερα δεν είχαν προχωρήσει οι απαιτούμενες δοκιμές. Τέλος, για την έκδοση βεβαίωσης περαίωσης σύμβασης, απαιτείται διενέργεια επιτυχώς όλων των δοκιμών του έργου.

      Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου