Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Μίλησε» στο φινάλε ο Φωκικός

Το παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα του 1ου ομίλου, ήταν αυτό ανάμεσα στον Φωκικό και τον Πανηλειακό, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν πέντε λεπτά πριν από το τέλος να πάρουν τη νίκη (2-1)

Η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα....

Η καλή παρουσία που είχε ο Φωκικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες του Γιώργου Κούτση που παρουσιάστηκαν παθιασμένοι για νίκη, στερώντας τη δυνατότητα από τον Πανηλειακό να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Πυργιώτες είχαν και τη συμπαράσταση περισσότερων από 250 οπαδών τους που πήγαν στην Άμφισσα, όμως, στο τέλος πλήρωσαν την αδράνεια στην άμυνα και την ένταση που είχαν με αποτέλεσμα ο Φωκικός να πάρει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ.
Φωκικός και Πανηλειακός δεν κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων με αποτέλεσμα να λείψουν κι οι μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, με τον Φωκικό να τα καταφέρνει πρώτος χάρη στον Τζέκο που έκανε ωραίο πλασέ στο 60’! Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Πανηλειακό, με τον Κοτσώνη να φέρνει το ματς στα ίσα στο 62’ και να βάζει… φωτιά!
Το παιχνίδι άναψε για τα καλά, το πάθος ξεχείλιζε και στους 22 ποδοσφαιριστές, με τη φάση που έκρινε το ματς να γίνεται στο 85’! Ο Φράγκος έφυγε στην κόντρα, ανατράπηκε από τον Πίτκα. Ο πορτιέρο του Πανηλειακού πήρε κάρτα για το πέναλτι που έκανε, με τον αρχηγό των Πυργιωτών, Φώτη Νάστο, να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται! Αυτό λίγο ενόχλησε τον Σκαρίμπα, που σκόραρε κι έδωσε επί της ουσίας τη νίκη στον Φωκικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανηλειακός τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε κι ο Λιόσης στο 90’ για χτύπημα εκτός φάσης…
ΦΩΚΙΚΟΣ: Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Άλλα, Καλαγκάνης, Ομάρ (94΄Πολυχρονάκης), Σκαρίμπας, Ράντι, Θέος (67' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος (89' Κυριάκης), Τζέκος
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πίτκας, Μαρτίνος, Λίτσος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Λιόσης, Νάστος, Σουλελές (74' Χαλούλος), Δημητρακόπουλος (75' Καλαϊτζίδης), Μπιτάνγκ, Μίλιεβιτς.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου