Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - «ο πρώιμος καρκίνος του μαστού: από τη διάγνωση στη θεραπεία»



Πραγματοποιήθηκε στις 29.11.2013 όπως είχε προγραμματιστεί, η ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «ο πρώιμος καρκίνος του μαστού: από τη διάγνωση στη θεραπεία,» στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Π&ΠΚ Αμφίκλειας. Το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, με μεγάλη προσοχή τις σημαντικές  αναλύσεις - προτάσεις των ειδικών επιστημόνων – ομιλητών.
Τα εύσημα στους διοργανωτές....

Δ. Καλπύρης

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
Δελτίο Τύπου της 28.11.2013 
«Μετά από πρόσκληση του Καθηγητού κ. Γεωργίου Ανδρούτσου και του Δήμαρχου-Ιατρού,   Δ/ρος. κ. Θεόδωρου Ντούρου, ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα:
«ο πρώιμος καρκίνος του μαστού: από τη διάγνωση στη θεραπεία».
Η συμμετοχή και παρακολούθηση στην επιστημονική αυτή πρωτοβουλία της Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διευθυντού της, καθηγητού κ. Γεωργίου Ζωγράφου είναι ελεύθερη σε όλους τους δημότες και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και καλούνται να την τιμήσουν με την παρουσία τους».
Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, Ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπακώστειο Πολιτιστικό & Πνευματικό Κέντρο  Αμφίκλειας.
































1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ?
    ΘΑΥΜΑ!!ΘΑΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή