Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κακοκαιρίας συνέχεια - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες


Συνεχίζεται το άγριο σκηνικό του καιρού με ισχυρές καταιγίδε να σαρώνουν τη χώρα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ ...
οι έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν την Πέμπτη, το Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Ωστόσο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν γρήγορα στο Ιόνιο και σταδιακά μέχρι το βράδυ στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 15 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 18 βαθμούς στη νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές, αναμένονται στην Αττική όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους ισχυρούς έως θυελλώδεις.
Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Την Παρασκευή θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα Δωδεκάνησα και οι νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου