Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σε κλοιό χιονιά η Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα

Βαρυχειμωνιά θα πλήξει την χώρα μας την νέα εβδομάδα με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, χιονοπτώσεις και τσουχτέρο κρύο....

Μέσα στην νέα εβδομάδα μέχρι και την Πέμπτη αρκετές περιοχές θα δεχτούν χιονοπτώσεις ενώ θα έχουμε και χιονοστρώσεις .
Αρχικά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην βορειοδυτική και βόρεια Ελλάδα και έπειτα και σε περιοχές της Πελοποννήσου αλλά και στην Θράκη.
Ακόμα τα στοιχεία είναι ρευστά και το ενδεχόμενο σε κάποιες περιοχές να έχουν τσουχτερό κρύο και να μην έχουν φαινόμενα.

Ας δούμε αναλυτικά μια εικόνα για την νέα εβδομάδα:

Δευτέρα 25/11/2013:
Την Δευτέρα θα αρχίσει σιγά σιγά να σημειώνει πτώση η θερμοκρασίας από τα βοριεοδυτικά ενώ προς το βράδυ αργά προς την Τρίτη θα χιονίσει σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο και κυρίως στην Φλώρινα.Το πρωί της Τρίτης χιονοπτώσεις ασθενείς κατά βάση και πρόσκαιρα μέτρια έντασης θα σημειωθούν και στην Πτολεμαίδα-Κοζάνη και πιθανώς μέχρι και την Καστοριά.
Στην υπόλοιπη χώρα την Δευτέρα θα έχουμε κάποιες βροχές στην δυτική Ελλάδα και κυρίως στην δυτική&κεντρική Στερεά στο Ιόνιο μέχρι και την δυτική Πελοπόννησο. Πιθανότητα για βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στα νησιά του ανατολικού νοτιοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τρίτη 26/11/2013:

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην δυτική και βόρεια βορειοανατολική χώρα ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην Μακεδονία και την Θράκη . Ασθενείς χιονοπτώσεις στην Ήπειρο-βορειοδυτική Θεσσαλία μέχρι την Πέλλα-Πιερία Ημαθία και το νομό Θεσσαλονίκης.
Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετό κρύο αλλά χωρίς φαινόμενα ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τετάρτη 27/11/2013:

Ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές στης Μακεδονίας και της Θράκης που ίσως ενταθούν πρόσκαιρα.
Στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα άστατος ο καιρός με παροδικές μπόρες στα πεδινά θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι ασθενή και τοπικού χαρακτήρα.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τσουχτερό κρύο στην υπόλοιπη χώρα. 

Πέμπτη 28/11/2013:

Βαθμίαια βελτίωση στην βόρεια βορειδουτική Ελλάδα με παγετό νωρίς το πρωί και ηλιοφάνεια μέσα στην ημέρα.
Ο καιρός αυτή την φορά θα εντοπίζεται στην νότια νοτιοδυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο μέχρι τοπικά και την ανατολική Στερεά Ελλάδα με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην Πελοπόννησο.
 http://weather-in-greece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου