Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Καπερνάρος: Εγώ είμαι ο δικηγόρος των 5,5 εκατομμυρίων…


Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος, είναι ο δικηγόρος που κατηγορείται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή εισοδήματος 5,5 εκατομμυρίων.

Το παραδέχτηκε ο ίδιος στην…


Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου (Extra3) υποστηρίζοντας, πως τον στοχοποίησε το ΣΔΟΕ επειδή ως μέλος της επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, έκανε σκληρές ερωτήσεις γι’ αυτήν την υπηρεσία.

Ο κ. Καπερνάρος ανέφερε και δημοσιεύματα του Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ λέγοντας πως έχει απευθείας σύνδεση με τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ. Για τα 5,5 εκατομμύρια είπε, πως πρόκειται για ποσά που μπήκαν επί σειρά ετών στον λογαριασμό του και κυρίως αφορούσαν δικηγορικές αμοιβές και χρήματα από πωλήσεις ακινήτων του.
Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε ότι αμφισβητεί τις διαπιστώσεις του φορολογικού ελέγχου και πρόσθεσε ότι ενώ η έρευνα από το ΣΔΟΕ ήταν σε εξέλιξη δεν κλήθηκε προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του.
«Το ξέρω ότι με έλεγχαν αλλά δεν ισχύει τίποτα. Ακόμα δεν έχω προσκομίσει στοιχεία ώστε να δικαιολογήσω τα ποσά που βρήκαν. Άνοιξαν λογαριασμούς από το 2000 και είδαν πόσα χρήματα μπήκαν και όχι πόσα βγήκαν. Δεν με κάλεσαν να δώσω να εξηγήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «σ’ αυτό το λογαριασμό ‘μπαιναν μέχρι και οι συντάξεις της μάνας μου».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΧΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.......
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ--ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ--ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.(ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή