Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ - Απολογισμός 5ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο parking της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, η πέμπτη απευθείας διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες".
Περιλάμβανε τα προϊόντα:...

Πατάτες Νευροκοπίου, Ρύζι Ανθήλης, Απορρυπαντικά και Χαρτικά από την Κατερίνη. Όλα επιλεγμένα ντόπια ελληνικά προϊόντα, άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.
Ταυτόχρονα έγινε συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό ιατρείο της πόλης μας, τηγανέλαιου, πλαστικών καπακιών και για πρώτη φορά συλλογή σχολικών ειδών σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας..
Διατέθηκαν περισσότερα προϊόντα (κατά 20-30%) από όσα ζητήθηκαν με τις αρχικές (500) παραγγελίες, ενώ εξαντλήθηκε νωρίς η διαθέσιμη ποσότητα πατάτας με αποτέλεσμα να την προμηθευτούν μόνο οι μισοί (περίπου) από όσους δεν είχαν προηγουμένως παραγγείλει.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας κάνατε δυνατή την υλοποίηση της συγκεκριμένης διάθεσης και τους παραγωγούς για την άψογη συνεργασία μαζί μας
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εθελοντές που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση. Οι μεγάλες απαιτήσεις της συγκεκριμένης διάθεσης μας ανάγκασαν να αναθέσουμε κοπιαστικές και δύσκολες εργασίες ακόμη και στους νέους εθελοντές που ήταν αρκετοί και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και με μεγάλη επιτυχία.
Επτά μήνες μετά την ίδρυσή μας, η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου, μας δίνει δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας για μια κίνηση ανοιχτή σε όλους, ανεξάρτητη από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο φορέα, που αποσκοπεί μέσω της εθελοντικής προσφοράς στην πραγμάτωση βιώσιμων δομών αλληλεγγύης, στη στήριξη της ντόπιας παραγωγής και στην εξασφάλιση φθηνών ποιοτικών προϊόντων για όλους.
Η επόμενη διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Θα περιλαμβάνει τα προϊόντα Αλεύρι, Παραδοσιακά ζυμαρικά, Τυρί, Όσπρια, που ίσως και όλα να είναι τοπικών παραγωγών. Οι παραγγελίες ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές θα ξεκινήσουν από τις 14 Νοεμβρίου.
Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για τις δράσεις μας και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις εργασίες και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και το τηλέφωνο 6985603574, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία με την κίνηση. Περιμένουμε τις προτάσεις σας για τη βελτίωση της κίνησης και τις εντυπώσεις σας από τα προϊόντα που μέχρι τώρα διατέθηκαν.

Η Συντονιστική Ομάδα
Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com
Ιστοσελίδα  : http://www.kastrolamias.gr
Τηλέφωνο   : 6985603574

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου